Да танцуваш с колите. Историята на един кръшен регулировчик

От Ню Йорк, САЩ
Да танцуваш с колите. Историята на един кръшен регулировчик

Няма две мнения по въпроса: Ментория Хътчинсон безспорно е най-усмихната жена-регулировчик на света. Нещо повече, тя е от малкото хора с тази професия, които се справят с натоварения трафик от коли... танцувайки :)

61-годишната дама регулира движението в Манхатън, Ню Йорк, от няколко десетилетия и го прави по нейния си начин: кръшно и винаги с настроение. Убедена е, че само така успява да привлече нужното внимание на шофьорите и да олекоти трудното им придвижване на четири колела в шантавия мегаполис.

Любопитното е, че Ментория не винаги е имала споменатия метод на работа. В началото на своя професионален път като регулировчик, само три години след като стъпва в длъжност, жената е блъсната от автомобил, движещ се с нерегламентирана скорост. Шокът е голям, а травмата на гърба я парализира на легло за известно време.

След като отново се връща на пътя, госпожа Хътчинсон е адски стресирана и трудно намира сили да се справи с напрежението. Когато нещата взимат връхната си точка обаче, мадамата решава да потърси изход. Именно тогава инкорпорира в задълженията си забавните денс движения, които ще видите във видеото по-долу.

Има и друго обаче: танцувайки на пътя, Ментория се опитва да забрави поне за няколко часа грижите и проблемите в собствения си живот, които никак не са малко. Най-голямата ѝ житейска драма е болният ѝ от церебрална парализа син, който, въпреки своите 24 години, не може да съществува като пълноценен човек и трябва да разчита на майка си във всяко едно отношение.

Днешната ни героиня обаче се справя смело с всичко – както с многобройните коли в огромния Ню Йорк, така и с мъката и страданието. Успява, защото го иска. И защото танцува :)

Съветваме ви да си грабнете от нейния личен пример. Когато ви е трудно, скачайте на дансинга – така едва ли ще преборите проблемите, но със сигурност ще се почувствате доста по-ведри и освежени.

Действайте!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май