Да потичаме преди Коледа

The Christmas Run ще се състои в Долни Пасарел на 15 декември
Да потичаме преди Коледа

Искате ли една по-различна Коледа? В такъв случай какво ще кажете за освежаващ, снежен маратон малко преди празника? И не става въпрос за спринт след шейната на дядо Коледа или полата на Снежанка, а нещо далеч по-привлекателно. Към вас се е затичало последното състезание от веригата RunBG Trail Series и като такова обещава да ви подари цял куп незабравими спортни емоции.

RunBG Trail Series е готина инициатива, която ежемесечно организира събития, насърчаващи бегачи от цялата страна (както аматьори, така и професионалисти) да премерят сили по някое от предварително избраните трасета. Събитията имат състезателен характер, но са достъпни за всеки смелчага, който иска да се присъедини.

Ако вече търсите маратонките, нека ви споделим още малко полезна информация. За да вземете участие в събитията, трябва да се регистрирате на runbg.net и да се разделите с 10 лева. Но пък знайте, че наградите не са за подценяване. В духа на Коледа продължаваме с добрите новини: няма да има съдии, които да ви стряскат след всеки завой, ще разполагате с подкрепителен пункт на старта, а лекар ще се погрижи за евентуалните ви контузии (стискаме палци да остане без работа по време на цялото състезание). Не забравяйте трите най-нужни аксесоара на снежния маратонец: мобилен телефон, дебело яке и свирка.

Последният ви шанс да се включите в лудата надпревара за тази година се казва The Christmas Run и стартира на 15.12.2013 г. Локация: Долни Пасарел. Намира се на 10 километра след езерото Панчарево по Самоковско шосе. Мятате се на колата, яхвате автобус номер 3 или маршрутката, пътуваща в посока Самоков. За пълна яснота вижте картата на сайта на събитието. Стартът на маратона се дава в 11:00, но е желателно да бъдете там минимум час по-рано, за да получите състезателния си номер.

А сега идва най-интересното. За да усетите подобаващо коледната магия, добре е да спазите посочения дрескод. Костюмът на Дядо Коледа, червената шапка, камбанките, звънчетата и снежинките са повече от препоръчителни. Ще ви посрещнат с отворени обятия, ако решите да се маскирате и като елена Рудолф, Снежанка или някое от седемте й джуджета.

Нека коледните чудеса тичат неотлъчно след вас през зимните преспи. Попътен вятър!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април