Да отслабнем бързо и лесно

Да отслабнем бързо и лесно

Най-важното

Искате ли да имате мечтаното тяло? Ако е така, трябва да промените сериозно начина си на живот. Ето няколко съвета, които ще ви позволят да свалите някое друго килце и да започнете да живеете по-здравословно.

Яжте закуска. Това е може би най-важния съвет за здравословен живот и борба с наднорменото тегло. Това е така, защото закуската забързва метаболизма ви сутринта, дава ви енергия за остатъка от деня и ви помага да приемете по-малко калории през целия ден.

Пропуснете бързата и солена храна. Намалете до минимум приема на сол, защото той съдържа вода, а тя ви кара да напълнявате. В бързите храни има много мазнини, които са сред основните причинители на затлъстяването.

Яжте малки порции. Големината на порциите не трябва да е голяма, защото голямата порция натоварва стомаха и той не може да се справи с нея. Малките порции му помагат да смели всичката храна и да абсорбирате всички хранителни вещества.

Яжте бавно. Когато се храните бавно, вие дъвчете храната повече, което подпомага храносмилането ви. Храненето на бързо на крак пречи на стомаха ви да работи правилно, а от там идва и напълняването.

Тренирайте. Не пропускайте тренировката, защото само с лишения от храната няма да стане. Тренировките трябва да са добре съчетани - кардио, сила, гъвкавина. Разнообразявайте си тренировките, защото това ще ви помогне да натоварвате повече мускулите си и да изгаряте повече мазнини.

Намалете захарта. Захарта също е сред основните причинители за напълняването. Все пак тялото ви се нуждае от захар, но си я набавете чрез плодовете.

Наспивайте се. Добрият сън ви дава повече енергия за тренировка. Също така липсата на сън забавя вашия метаболизъм, което води и до напълняване. Не пропускайте да спите по-малко от 8 часа.

Вижте още: Как да свалим 10 сантиметра от талията си.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май