Велоразходка в нощна София

Този четвъртък. Ела с колело и приятели :)
Велоразходка в нощна София

В случай, че сте пропуснали предишните велоразходки из нощната ни столица, още утре можете да се присъедините към мероприятието. Събитието се организира от сдружение "Велоразходка" всеки четвъртък и целта е популяризиране на колоезденето в България.

Участниците в Нощната велоразходка се събират отново утре вечер в 20.30 часа, за да покарат заедно и да разпуснат след работния ден. Както и при предишните нощни разходки на колела, всички присъстващи колоездачи карат в група, начело на която педалират водач и стюард. Последните следят за реда и безопасността на всички участници в мероприятието.

Инициативата включва извършването на предварително определена обиколка, чиято обща дължина е 18-22 км. Началната точка на трасето е езерото "Ариана", а крайната – Паметникът на съветската армия. Средната скорост, с която групата трябва да се придвижва, е 8-12 км/ч. Повече подробности относно препоръките за безопасност и необходимите атрибути по време на разходката можете да откриете на страницата на събитието във Фейсбук.

Нашият екип приветства открито подетата от "Велоразходка" инициатива! Надяваме се, че сдружението, с активната подкрепа на всички колоездачи, ще постигне целите си да популяризира колоезденето и да извоюва достойни права за велосипедисти в страната ни.

Приятно, ползотворно и безопасно пътуване, приятели!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май