Вдъхновяваща история: Жена свали 8 килограма за 1 месец

Вдъхновяваща история: Жена свали 8 килограма за 1 месец

Най-важното

Това е поредната вдъхновяваща история, която показва, че когато човек си постави цел и спазва всички съвети стриктно, ще постигне мечтите си. 31-годишната Бранди Хопстейн решава, че е време да се вкара във форма и започва тренировъчен план за 1 месец, който и помага да свали 8 килограма.

Тя е започнала тренировъчна програма, която е съставена главно от кардио и от силови тренировки. 3 пъти в седмицата тя е бягала, като единия път от тях е била интервална тренировка. 3 пъти в седмицата е правила и силови тренировки, чиято цел е да стегнат тялото и. Тази програма се оказва успешна за нея, защото тя успява бързо да стопи ненужните килограми и е доволна от постигнатото.
1389935Prevention
Ето какви съвети дава Хопстейн за тези, които тепърва ще се борят с килограмите:

- Не се претоварвайте. Не тренирайте до последен дъх, защото по този начин на следващия ден няма да сте пълноценни. Тя споменава, че тренировките във фитнеса не продължават повече от 40 минути, а бягането - не повече от 30. Според нея това е ключа към нейния успех - без излишни натоварвания.

- Забавлявайте се. Не мислете постоянно за умората, а се забавлявайте докато тренирате. Намерете си другарче и ще успеете да тренирате по-добре. Музиката също може да ви помогне в тежките тренировки.

- Променете храненето си. Премахнете газираните напитки и храните, богати на сол, захар и мазнини. Заместете ги с плодове и зеленчуци и месо, в което няма много мазнини.

Вижте още: Жена свали 40 килограма.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април