Барабар Петко с велосипедистите

Всеки луд с номера си
Барабар Петко с велосипедистите

Още едно време хората се опитваха да отгатнат каква музика слушам по облеклото и държанието ми. Обикновено не успяваха.

И въпреки това, няма да сбъркаме, ако кажем, че принадлежността към някоя субкултура, изповядването на определена религия, практикуването на дадено хоби винаги са се асоциирали с конкретен ансамбъл от инсигнии, дрехи, прическа, поведение, жаргон, потребителски предпочитания, ако щете.

Днешната действителност изобилства от такива примери. А потопим ли се в дълбините на спорта, оттам могат да изплуват такива показателни случаи, че на човек може да му се отще да плува в тия води. Или където и да е другаде. Но днес няма да си говорим за плуване...

Във фенщината няма нищо лошо. Лошото е, когато за майсторството на един човек в дадена атлетическа дисциплина се съди по "марковостта" на екипировката, която притежава, и по степента, в която е овладял специфичния за сектата говор. В това отношение едни от най-ярките представители на този модел на мислене са велосипедистите в най-широк смисъл.

В най-тесен смисъл не бихме могли да навлезем, защото там е толкова тясно, че понякога има място само за един човек. Но на него е кръстена отделна линия кецове, той е проектирал рамка с уникална геометрия и е дал името на цял отделен стил в карането... който се практикува само от него.

Всичко това е силно преувеличено, разбира се, но все пак...

Всички даунхилъри, кроскънтри райдъри, олмаунтин байкъри, траял райдъри, дърт джъмпъри, фрийрайдъри и биемексъри са добре дошли да си ги премерим на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май