5 съвета за отслабване от "отличниците"

Преборили се с наднорменото тегло хора дават съвети на тези, които тепърва започват битката си
5 съвета за отслабване от "отличниците"

Ако все още не сте започнали борбата с килограмите, то сега е перфектният момент. Може лятото да е минало, но не трябва да се тренира според сезона. 5-те съвета на преборилите се с наднорменото тегло на хората ще ви помогнат да поставите доброто начало на вашата битка с килограмите.

Трябва време. Няма да отслабнете за 1 седмица или за 1 месец. Трябва голямо търпение за да победите килограмите. Не се отказвайте ако не постигнете целите си бързо. Едва след 2-3 месеца може да започнете да виждате промени, не се отчайвайте и не се отказвайте.

Поставете си реалистични цели. Не се хвърляйте веднага към голямата цел - да изглеждате като моделите. Поставете си по-реалистична цел. Хубаво е да си поставите няколко малко цели и като ги постигнете, вие ще се мотивирате да продължите битката си с килограмите.

Следете тренировките си. Ако бягате, следете колко километра бягате, с какво темпо и дали има напредък. Съставете си тренировъчен дневник, в който трябва да записвате тренировките си и промените в теглото ви. Ако тренирате във фитнеса също трябва да записвате своя прогрес.

Давайте си малки награди. Когато постигнете някоя от целите си, отпразнувайте го подобаващо. Може да си позволите да хапнете нещо сладко, което не е включено в диетата ви. Но това няма да навреди, ако се случи рядко, но ще ви помогне да се мотивирате и да продължите битката си.

Не тренирайте сами. Намерете си партньор, който да ви помага в тренировките. Това ще ви помогне да се представяте по-добре. Ако намерите някой с вашите възможности, това ще помогне и на двамата. По този начин ще можете да се контролирате дали спазвате тренировъчния план и диетата.

Вижте още: Майка свали 60 килограма.

Вижте още: Жена свали 8 килограма за 1 месец.

Вижте още: Жена свали 40 килограма.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май