5 километра бърпита

Защото болката може да бъде измервана в различни единици
5 километра бърпита

Свикнали сме да мислим за отвратителното бърпи в десетки бройки, но не и в хиляди метри. Да, ама на един чикагски хитряга на име Тим Дън му е хрумнало да го направи и крайният резултат е бърпи маратон с дължина 5 километра.

Естествено, до момента в събитието има записани една шепа хора, начело със самия Дън. Ентусиазираният организатор е изчислил, че ще са му необходими около 3 000 повторения, за да завърши състезанието и стиска палци това да се случи за под 6 часа. 25-годишният атлет гледа на това мероприятие като на следващата психическа граница, която може да прекрачи. В случая – пребърпи.

Хубавото в случая е, че всички приходи от регистрационни такси (20 или повече долара) ще отидат като дарения за пострадали по време на акция зелени барети и техните семейства. Не чак толкова хубавото е, че се очаква участниците да бъдат не повече от петдесетина души, което не е изненадващо, предвид естеството на състезанието, което ще се случи на 28 септември.

Ако искате да добиете приблизителна представа за какво извращение иде реч, опитайте се да направите 300 бърпита. Сега умножете болката по 10. Мхм...

Имате идеи за подобни състезания? Предложете ни ги на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май