4 упражнения за забързване на метаболизма

За по-успешно отслабване!
4 упражнения за забързване на метаболизма

10 минутната рутинна тренировка изготвена от треньорката Larysa DiDio ще ви тонизира и в същото време ще ви помогне да забързате по изключително естествен начин метаболизма на тялото.

Друг сериозен позитив на така структурираната тренировка, състояща се от 4 упражнения е, че всички мускули на тялото ви ще бъдат натоварени равномерно и то само в рамките на тези 10 минути.

Нуждаете се единствено от стол и малки гирички от 1 или 2 килограма. Стремете се всяко упражнение да изпълнявате в продължение на 45 секунди, като правите почивка в рамките на 30 секунди между отделните серии. Повторете всички 4 упражнения още два пъти.

1. За бицепс, дупе, бедра

1578969Mitch Mandel

Застанете пред един сол в леко разкрачен стоеж, така че широчината на краката да са на нивото на раменете. Вземете гиричките и свийте ръцете в лактите, след което отпуснете ръцете. Веднага след това клекнете сякаш се опитвате да седнете на стола, в момента в който докоснете с дупето стола - се изправете. Стремете се гърбът да го държите в изправено положение и не забравяйте да стегнете дупето след ставането от стола.

2. За ръце, гръб, долна част на корем и крака

1578971Mitch Mandel

Марширувайте на място с високо вдигнати колена към гърдите. Редувайте ръцете, така че да съвпадне повдигането на дясна ръка с ляв крак и лява ръка с десен крак. Стремете се при изпълнението на това упражнение да държите гърба изправен. Стегнете мускулите на корема.

3.. За стегнато дупе, крака и прасци

1578970Mitch Mandel

В изправен стоеж с прибрани крака един до друг присвийте леко коленете и поставете ръцете на кръста, като придържате във всяка ръка по една гиричка. Започнете да изнасяте редувайки десен и ляв крак назад, като се стремите да го изправяте. Важното при изпълнението на това упражнение гърба ви да е изправени да сте през цялото време със стегнати седалищни мускули.

4. За вътрешна част на бедрата, ръце, гръб, дупе и крака

1578968Mitch Mandel

Застанете зад облегалката на стол с широко разкрачени крака встрани, така че пръстите на краката да са встрани. Опрете ръцете леко на облегалката на стола и свийте първоначално дясното коляно, а след това редувайте с лявото, като изнасяте тялото към едната или другата страна. Дори и да ви е трудно не се отказвайте от изпълнението на това упражнение! Стремете се да държите гърба си изправен.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април