Спа ритуали срещу умората? О, да!

Адриана Карембьо знае как да осъществи вашата мисия "Пълно възстановяване и красота"
Спа ритуали срещу умората? О, да!
AKD

Този месец върви под мотото "баланс". И, ако се чудите защо, веднага обясняваме: всеки от нас трябва да има акробатични заложби, за да балансира между серията празници, които притискат и нарушават иначе стройния ни работен режим. А това си има куп неприятни странични ефекти: недоспиване, безразборно редуване на периоди на глад и преяждане, нередовна физическа активност...

Стоп! Предлагаме следващите почивни дни да използвате за максимално възстановяване и разкрасяване, при това разумно. Убедени сме, че имате собствен подход за релаксиране, но този път се оставeте в ръцете на един истински експерт в лицето на Адриана Карембьо. Изобщо не се шегуваме!

Е, известният супермодел от близкото минало няма да ви направи персонален урок по медитация и красота, но нейната спа козметика Silicium+ може да вдъхне магически свойства и на най-класическия масаж.

AKDКолекцията продукти на чаровната блондинка направи своята премиера през 2008 г. и оттогава се радва на огромен интерес, включително и у нас. Формулата им е основана на органични силикати, които подпомагат регенерирането на кожата, запазването на еластичността й и задържането на така важния колаген в нея. Не съдържат парабени и феноксиетаноли и са дискретно ароматизирани.

Козметиката Silicium+ предоставя комплексна грижа, тъй като има решения за лице, тяло и коса както за жени, така и за мъже. Най-новото предложение на марката пък са продукти за защита при излагане на слънце и след това, които могат да се прилагат и върху лицето.

Голямото предимство на козметичната линия обаче е спа серията за лице и тяло за професионално ползване, която включва няколко изключителни ритуала за красота, настроение и релакс. Идеята на последните е да превърнат грижата към себе си в незабравимо изживяване не само за тялото, но и за ума и душата.

Разбира се, ние бяхме любипитни да видим какво представляват те и имахме късмет да получим страхотна демонстрация от сертифицираната терапевтка Мариана Петрова. Тя владее до съвършенство изкуството на масажа, но редовно посещава и специализирани курсове за работа с продуктите на Silicium+.

Мариана ни показа доста процедури и техники, но ние избрахме да ви покажем част от две от тях. Първата е наречена "Дестрес+" и е предназначена за максимално отпускане на лицето. Отстранява умората и неприятните видими отпечатъци, които тя оставя върху нас. Техниката, при която се използват и горещи вулканични камъни, може да видите в следващото видео.

Госпожа Петрова ни демонстрира и част от ритуал за тяло ”Горчив портокал и мак”, който енергизира и тонизира. При него се изполват техники на стреч масаж, гомаж и обгръщане. Детайлите можете да видите във видеото.

Вълшебните ръце на Мариана Петрова можете да откриете в салона й M Class, който се намира в София на адрес бул. "Македония” № 17, вход от към ул. "20-ти април”. А козметиката Silicium+ можете да откриете чрез официалния й дистрибутор у нас АКД България ООД.

*Материал от наш партньор

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май