Спа идея под душа: скраб за тяло от ягоди

Мммм!
Спа идея под душа: скраб за тяло от ягоди

Тайничко усещаме, че почивните дни ви се отразяват чудесно, така ли е? Е, пожелаваме ви до края им да изживеете още много хубави емоции. А, за да удвоим приятните усещания, ще ви предложим да си спретнете ето този ароматен ягодов скраб за тяло.

Всичко, което ви е необходимо, за да си го приготвите, е:

5-6 големи ягоди

2 супени лъжици зехтин

1-2 супени лъжици едра сол

Планът за действие е следният: Ягодките се измиват хубавичко, нарязват се на ситно и се обработват в блендер до получаване на еднородна смес. Последната се изсипва в подходящ съд и се добавят зехтинът и солта. Бърка се още малко, за да се комбинират всички съставки. И готово! Вече имате вълшебен еликсир, употребата на който е повече от елементарна.

Как: Докато сте под душа, просто нанесете скраба по цялото тяло с помощта на гъба за баня. За целта, ползвайте леки кръгови движения. Супер! После изплакнете и се увийте в пухкав и мек халат. Не се съмнявайте, че сега кожата ви е добре ексфолирана, мека и гладка. 

А, ако ви е останало излишно количество от сместа, изсипете я в стъклено бурканче и я съхранявайте в хладилник до следващата процедура. Която ще е утре може би?

Хайде, почивайте качествено! Заслужили сте си го :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май