Спа идея под душа: сандалово дърво

Чудесен начин да си осигурите заслужен отдих в банята
Спа идея под душа: сандалово дърво

Няма да ви питаме дали се нуждаете от почивка – подозираме какъв ще бъде отговорът ви. Затова бързаме да ви дадем още една чудна идея за релакс. Свободни сте да я реализирате още днес, след работа.

Нещо повече, съветваме ви да си причинявате въпросната процедура всеки път, когато мечтаете да поглезите тялото и душата си. Защото, не се съмнявайте, тя ще ви накара да се почувствате наистина страхотно.

А най-готиното е, че, за да я осъществите, ви трябват само няколко капки етерично масло от сандалово дърво. Същото е със специфичен аромат и се добива от дървесината на въпросното дърво. Широко се използва в парфюмерията.  

А на вас ще ви послужи така: Накиснете се хубавичко под душа, като си направите домашна сауна. Точно така, браво! Сега напоете гъбата си за баня с няколко капки (7-8) от споменатия ароматен еликсир и внимателно натрийте цялото си тяло с нея.

Дишайте дълбоко, за да може миризмата на сандаловото дърво да изиграе своята успокояваща роля. Готино е, нали? После изполейте тялото за последен път и се гушнете в топъл и мек халат. 

Ами, стига толкова с инструкциите. Разбира се, винаги може да ползвате и друг вид етерично масло (любимото ви), ефектът ще е подобен, а именно – ще ви подари заслужена почивка + неповторимо удоволствие за сетивата. Е, пожелаваме ви да сте щастливи и доволни като ето тези пингвинчета: 

inm.com

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април