Спа идеи: малини по тялото

Мммм! Една вкусна и отпускаща процедура
Спа идеи: малини по тялото

Уикендът наближава шеметно, а още не сте измислили с какво ще се поглезите през почивните дни? Е, имаме предложение за вас. Направете си този вкусен плодов шейк, но... Вместо да го пиете, този път ще ви посъветваме да нахраните кожата си с него. Как? Ами, за начало нека го забъркаме заедно, искате ли?

Ще са ви нужни следните продукти:

около 200 грама малини

1 супена лъжица свеж риган, нарязан на ситно

половин супена лъжица канелаinm.com

4 супени лъжици кисело мляко

3 супени лъжици мед

Начин на приготвяне

Разбъркайте всички съставки в блендер до получаване на еднородна смес. Може да се наложи да измъчите малко любимия си кухненски робот, защото продуктите не са особено лесни за обработка. Но бъдете упорити - ще се получи, повярвайте ни. Накрая преместете готовата смес в подходящ съд. 

После... подгответе и себе си за приятна и ароматна спа процедура. Вземете си топъл душ и с подходяща гъба за баня ексфолирайте хубавичко цялото тяло. Колкото повече пара образувате в банята, толкова по-добре.

Когато се почувствате максимално отпуснати и готови, с кръгови движения нанесете цялата смес върху тялото. Масажирайте за около 5-10 минути всички места, които смятате за важни.

Накрая изплакнете с топла вода и сте готови!

Тази малинова маска ще направи кожата ви мека и гладка и ще я подхрани с куп полезни нутриенти. Припомняме, че малините са пълни с антиоксиданти и с важни минерали. Медът хидтратира в дълбочина, а канелата ще подобри кръвообращението ви и ще ви тонизира за нула време :)

Е, не изпускайте да си подарите това спа удоволствие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април