Пилинг маска за лице

Също като в козметичен салон!
Пилинг маска за лице

Черните точки и акнето са нещо неприятно, от което не е лесно да се отървете завинаги. За да не се виждат несъвършенствата, трябва често да ги третирате с козметични продукти и добре да почиствате лицето си. Но, за жалост, дори и съвременната козметика не е способна да заличи малките черни точици и пъпки завинаги.

Затова ние ви предлагаме тази елементарна за изработване маска със сложно, ефективно действие върху нечистотиите по лицето.

Как се приготвя?

Всичко, което ви е необходимо, е 1 пакетче желатин, ½ супена лъжица ябълков оцет и масло от евкалипт. Смесете трите съставки в неметален съд и разбъркайте добре. Сложете съда в микровълновата или на котлона, докато съдържанието се втечни. Изчакайте за около 10 минути да изстине и нанесете върху засегнатите области с четка за грим. Оставете маската да изсъхне и след това "отлепете” от кожата. Погледнете в огледалото – черните точки са изчезнали! Кожата е освежена и сияе! Не е ли това чудесно?

Защо да изберем домашното пред купешкото?

Тази лесна маска е домашно приготвена, което означава, че не съдържа парабени, а знаете точно какво има в нея. Затова не се колебайте да я използвате веднъж седмично или два пъти, ако е необходимо. Вече знаете – запушат ли се порите, приготвяме си домашна маска!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април