Освободете се от стреса и лошото настроение

С аромата на сандалово дърво
Освободете се от стреса и лошото настроение

Сандаловото дърво е аромат със забележителни ефектни върху психиката и тялото на човек.

Притежава буквално магически сили, които могат да са ви от полза при редица здравословни неразположения, особено ако го използвате в ежедневието.

На първо място етеричното масло от сандалово дърво успокоява и намалява стреса в организма, релаксира изключително успешно нервната система и не случайно се използва в редица държави по време на медитация. Стимулира интуицията и лекува депресиите.

Сандаловото дърво е със забележителни противовъзпалителни и антисептични свойства. Намалява кръвното налягане, действа диуретично и тонизиращо.

1611270Thinkstock/Guliver

Успешно можете да го ползвате като аромат вкъщи, но също така е подходящо да добавяте по 15 капки във ваната.

Можете също така да слагате от него в домашно приготвения крем за тяло и дори да го употребявате като добавка в масажното олио.

Подходящо е за хора страдащи от разширени вени, хронични бронхити, инфекции на пикочните пътища, менструални смущения, както и репродуктивни и ендокринни заболявания.

Повлиява изключително добре проблемната кожа с акне, но също така успокоява всякакви видове сърбежи причинени от дерматити и екземи.

Дори употребата на сандалово дърво в минимално количество ще има невероятно въздействие върху психиката и тялото ви, така че не се лишавайте от ползите му!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април