Нежна грижа за любимите хора

Подарете на близките си приятни спа изживявания, защото ги заслужават
Нежна грижа за любимите хора
inm

Празниците наближават шеметно, а все още се чудите какви подаръци да направите на роднините и приятелите си? Спокойно! Веднага мога да ви дам едно добро предложение: изненадайте ги с релаксираща спа терапия.

Не, не е необходимо тя да е скъпо струваща, нито стресиращо изчанчена. Винаги може да запретнете ръкави и да приготвите на любимите си хора ето тези ароматни скрабове за тяло, с които обичаните ви да се поглезят, докато са под душа:

Нарово изкушение

Въпросният домашен продукт е наистина адски освежаващ и с многоооо приятен аромат. Готиното е, че никак не е труден за реализация, а за направата му са необходими съвсем малко съставки. С него бихте могли да зарадвате член от семейството, за когото знаете, че се труди много и, че има силна нужда от презареждане на батериите :)

741613inmДжинджифилова топлина

Бъррр. Стана студено, а? Стоплете близките до сърцето си, като им направите сгряващ и ухаещ невероятно ексфолиант. Ще видите, че подаръкът ви ще бъде оценен максимално високо.

Какаов релакс

Подарете го на любимия/любимата. Ще ги зарадвате наистина и ще ги накарате да се почувстват хипер добре. За вас остава този лесен скраб, чиято ефективност обаче изобщо не е за подценяване.

Не забравяйте да опаковате всички продукти в празнична хартия и да ги поднесете с усмивка :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май