На кино като на баня

Или на баня като на кино...
На кино като на баня

Какво, ако ви кажа, че има място, където бихте могли да си вземете вана на закрито или открито, докато се наслаждавате на кинопремиерата на дългоочакван филм? Точно така, в Лондон вече цяла година съществува марката Hot Tub Cinema, под която се предлага точно това – баня за тялото и храна за душата.

На сайта на фирмата пише, че предлагат на вниманието на чистоплътните киномани два варианта – да резервират цяла вана (която е на практика мини-басейнче) за себе си и още няколко приятели или да се присъединят към нечия чужда компания. Какво му е на второто? Гледайте малко по-разкрепостено на нещата. Освен това имаме гарантирано измити и дезинфекцирани вани преди всяка прожекция, така че в нито един от случаите не рискувате да си намерите... нещо, което бихте си намерили в средностатистическия софийски басейн, да кажем.

Та, ето ви един добър повод на отскочите до Лондон, а защо не една добра бизнес идея? Все пак в големите градове отдавна отхвърлихме схващането, че на баня се ходи само в неделя... пък и на кино обичаме.

Още снимки – в галерията. Мнения и препоръки – на фейсбук страницата ни :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април