Меден релакс

Гарантирано удоволствие
Меден релакс
inm

Най-важното

Когато имате възможност и желание, задължително си подарете професионален масаж с мед. Повече за въпросната процедура научете тук

Има ли нужда да ви припомняме, че е петък, м?

Ако и за вас това е последният работен ден от седмицата, значи би трябвало да умирате от нетърпение той да приключи максимално бързо и безболезнено.

Ако обаче е поредният и утре отново сте на работа, имате пълното право още тази вечер да се отдадете на приятно спа приключение.

Нашето предложение: спретнете си тези 3 релаксиращи "лепкави" процедури: 

За лицето

774158inmИзсипете 2-3 супени лъжици мед в подходящ съд. Намокрете пръсти и ги потопете в Мечо Пух-изкушението. Нанесете тънък слой медец върху физиономията си. Оставете натуралната маска да си свърши работата за около 10 минути. След това изплакнете с хладка вода (по възможност, не измивайте със сапун), подсушете и накрая нанесете овлажняващ крем.

За тялото

Бързо! Пригответе си ето този страхотен скраб и нежно ексфолирайте външната си обвивка под душа. Обещавам ви, че ще се почувствате свежи като репички.

За краката

Стоплете стъпалата си, като ги разтриете хубавичко, а за масажно "олио" ползвайте именно мед. Ще усетите как ходилата ви се затоплят приятно.

Когато приключите, измийте ги с топла вода, подсушете ги и ги обуйте в дебели чорапи.

Ами, това е то. Искрено ви желая приятна почивка! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април