Масажор за глава или...

...извънземен подарък за забава на земляните?
Масажор за глава или...

До това доживяхме, драги читатели. По цял свят, включително и у нас, от известно време се предлага масажен атрибут, който по външен вид напомня бъркалката на миксера ви. Сред някои разпространители и негови потребители продуктът носи шеговитото название "оргазматрон"– в интерес на истината – не съвсем без основание. Въпросът е: за какво реално най-добре ще ни послужи въпросната джаджа?

Ами, казано най-просто – за забавление и отпускане. В интерес на истината, при допир с главата той създава силно гъделичкащо усещане. При съприкосновение с кожата телените израстъци в известна степен раздвижват кръвта и усещането е наистина разтоварващо.

Допирът на масажора би подействал освежаващо не само за самите вас, но и за вашите близки. Затова извънземната бъркалка, както обичам да наричам това творение, може да се превърне във весел подарък за вашите роднини, деца и приятели.

Нека все пак не забравяме, че действието на този продукт не може да замести по никакъв начин комплексното терапевтичното действие на класическите масажи. Масажорът по-скоро ще ви накара да се въртите и подскачате като малко дете, което току-що е било нагъделичкано от някого, както и да се насладите на един ободрително-изтръпващ ефект.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април