Масаж с кактус

Нежен, освежаващ и без бодли
Масаж с кактус

За да си го получите обаче, ще трябва да се разходите до Мексико. Да отседнете в хотел Четири сезона, където, изглежда, е най-популярното място за получаване на този вид местен специалитет. Най-накрая ще се отпуснете в нечии умели ръце.

Петдесетминутната терапия струва около 170 щатски долара. Ех, зелени глезотийки! Тъй като няма да си ги позволим в скоро време, ще останем тук, за да се полюбуваме на мисълта за вас. Който е изпуснал самолета, може да се присъедини към нас. Да научим нещо повече за спа удоволствието, което ще опитаме, след като спечелим от тотото...

Името на кактуса е хакали и масажът, съответно, е кръстен на растението. За да сме по-точни, ще ви разкажем повече за:

Хакали терапията и съставките

Единият вариант е листата от кактуса да бъдат поставени цели върху кожата на масажирания. Разбира се, бодлите се отстраняват предвидливо, за да не причиняват дискомфорт на клиентите. Листата се загряват и се налагат върху тялото.

Другият вариант е растението да бъде пресовано в кашеста смес заедно с пулке (алкохолна напитка, правена от растенията агаве, подобна на текилата). Така полученото мазило се нанася с различни движения върху масажирания обект.

Хакали магията действа дълбоко отпускащо на цялото тяло, подхранва и придава свеж вид на кожата. В масажа се използват техники от тайландския масаж, рефлексологията и други видове масажи. Препоръчва се клиентите да се въздържат от душ веднага след процедурата, за да може кожата да се наслади дълбоко на прочистващото и освежаващо действие на зелено-алкохолните съставки.

Блазе им на хората с каша от кактус по гърба. Дали ще имаме щастието да опознаем Мексико с неговия свеж полъх на хакали...?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май