Малък спа трик

Пробвайте го задължително, няма да съжалявате
Малък спа трик

Всеки ден се убеждаваме, че малките неща правят големите събития. Е, не винаги, но често. А най-готиното е, че това неписано правило се проявява в почти всяка сфера на живота – даже и по отношение на спа процедурите, с които се глезим от време на време.

Не вярвате ли? Тогава ни предизвиквате да ви покажем един миниатюрен спа трик, който обаче гарантирано ще ви разтопи от блажено удоволствие. Заинтригувахме ви, знаем...

Ок, той е следният:

Преди да използвате любимия си лосион за тяло предварително го затоплете на радиатор или на друг подобен отоплителен уред. Не, не го дръжте прекалено много време и никога върху прекалено гореща повърхност. Трябват му само няколко минути е абсолютно готов, за да ви пренесе в рая на телесните удоволствия.

Вече топличък (и след като сте си взели страхотен, освежаващ душ), хубаво го размажете по тялото. А докато попие в кожата, дайте почивка на съзнанието си и се отпуснете. Животът е хубав, а?

Важно: от топлината лосионът може да се е превърнал в по-течна консистенция. Затова внимавайте да не излеете съдържанието му при отваряне. 

Приятно =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април