В името на жената: масаж

Без главозамайващи масажни трикове, но с уважение и обич към любимата
В името на жената: масаж

Ама разбира се, че може и да е за мъже, особено, ако жените решат да върнат услугата на своите половинки. Особеното на този масаж е, че всеки може да го направи – нужни са само желание, приятна атмосфера и едно масажно масло с любим за двамата аромат. Само се пригответе да обработвате цялото тяло, драги ентусиасти!

Най-напред се заемете с подготовката на атмосфера, която ще ви предразположи към релакс и ще породи хубави емоции. Не е нужно специално да затъмнявате помещението или да разпръсквате чувствени аромати, освен ако това не е вашата представа за приятно изкарване.

Понякога обаче усещането за свежест и чистота е най-хубавото, което можете да подарите, затова ако запретнете ръкави и почистите стаята добре, няма да сбъркате. Погрижете се още температурата да е подходяща (разбирайте приятно топла) за предстоящото масажно събитие.

И сега пристъпваме към същинската част. След като половинката ви се е подготвила за масажа, започнете да разтривате от главата към петите. Не забравяйте да преминете през всяка една част от тялото.

Лицето: плъзнете неколкократно пръстите си по челото, като използвате умерен натиск. Нека това движение премине плавно към ушите. След като свършите с тях се заемете с врата, който има лошия навик да се схваща, затова му обърнете специално внимание. Докато обработвате тила и ушите, не забравяйте да обгрижите и скалпа.

Торсът: Преминете към масажа в зоната на ключицата, лопатките и раменете. В първите зони можете да използвате по-силен натиск с цели ръце. Когато свършите там, помолете приятелката ви да се обърне по корем, за да разтриете гърба. Отново ползвайте целите си ръце, сменяйте нежност с по-сериозен натиск. В никакъв случай не масажирайте гръбначния стълб и скелета изобщо. Сетне размачкайте хубаво и ръцете.

Надолу преминете през седалището, бедрата (отпред и отзад), прасците, глезените. За стъпалата използвайте основно палеца си и натискайте повече на най-меките места. Разтрийте поотделно всяко пръстче.

А ние сме убедени, че любимата ви жена ще ви обича повече от всякога след тази любовна терапия :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май