Четирите етапа на секса при мъжете

Четирите етапа на секса при мъжете

1730366

1. Началната възбуда.

- Мозъкът му: Сексуалното желание на мъжа може да бъде задействано от различни фактори като провокативно облекло, гласа на една жена, нейния аромат. Първите мисли на мъжете са свързани със съмнения дали моментът е подходящ да покажат своята възбуда. Все пак никой мъж не иска да получи ерекция в неподходящо време.

- Тялото му: След като съзнанието на един мъж е превключило на тема секс, температурата на тялото му започва да се покачва, а кожата да става по-чувствителна. Всеки импулс в тялото е фокусиран върху желанието за сексуално задоволяване.

- Какво да правите: Използвайте момента и удължете възбудата на мъжа. Може да му говорите, да го докосвате, да докосвате себе си, да го целувате. Одерете го деликатно с нокти или допрете устните ви върху врата му.

2. Натрупването.

- Мозъкът му: Той работи в две посоки – мъжът знае, че трябва да действа бавно и да бъде чувствен, но в същото време има отчаяна нужда да ви получи на момента. По време на този етап в мъжете бушуват чувствата на нежност и суровите животински инстинкти.

- Тялото му: Вие сами може да усетите физическите промени, които настъпват по време на втория етап. Мъжът има нужда от по-интензивни докосвания, тъй като прагът му на болка е увеличен, а дишането учестено. Колкото повече продължава ерекцията му, толкова повече мъжът копнее за "освобождаване". Силната възбуда през втория етап кара всеки мъж да копнее за секс, защото само това би му донесло истинско удоволствие.

- Какво да правите: Влезте в ролята на укротител на лъвове, следвайки желанията на своя партньор. Когато усетите, че мъжът променя интензитета, може да провокирате страстта му още повече или пък да я потиснете деликатно. Например, стегнете бедрата си около тялото му, оставяйки само върха на пениса да влезе. Обърнете специално внимание на плешките, гърба и дупето на мъжа. Преди пенисът му да проникне изцяло във вас, прокарайте нокти върху тези области.

3. Същинската част.

- Мозъкът му: Мъжете знаят, че ако искат страхотен финал, трябва да са изминали разстоянието подобаващо. Затова те се концентрират върху удоволствието от секса, но не прекалено много. В случай, че мъжът се почувства прекалено възбуден, той може да превключи за малко на някоя несексуална тема, за да предотврати ранната си еякулация. Понякога пък, ако възбудата намалее, мъжът може да започне да се рови в някоя своя сексуална фантазия.

- Тялото му: По време на третата фаза разнообразието е от ключово значение за мъжете. Удоволствието на вашия партньор се изразява под формата на приятни вълни, концентрирани в областта около долната част на гърба, дупето и слабините му. Затова, за да задържи своята еякулация, мъжът има нужда да променя позициите и скоростта на движение.

- Какво да правите: Ако усетите, че партньорът ви забавя темпото, може да подсилите възбудата му, като говорите мръснишки думи. Трябва да създадете у мъжа усещанията, за които мечтае в конкретния момент. Пробвайте кучешката поза, защото тя дава възможност за дълбоко проникване. Мисионерската пък създава бързо триене, от което един мъж се нуждае на финала. Забелязвайте сигналите на неговото тяло и ако забележите прекалено силна възбуда, забавете темпото.

4. Финалът.

- Мозъкът му: В моментите, непосредствено преди оргазъм, мъжкият мозък изключва. Мъжът е завладян изцяло от своите физически усещания. След като еякулира, той чувства огромно облекчение заради химикала пролактин, който се освобождава в тялото му.

- Тялото му: Секунди преди вашият партньор да достигне пика на удоволствие, може да усетите как цялото му тяло се втвърдява, защото използва цялата си енергия за последните тласъци.

- Какво да правите: Постарайте се да направите оргазма на мъжа още по-страхотен. Може да издърпате тялото му още по-близо до себе си за максимално проникване и по-силна еякулация. Стимулирането на мъжа по време на оргазъм е важно. Веднага след оргазма кръвта се разнася от пениса и мъжът може да направи само няколко по-леки тласъка. Докато чувствителността му бавно затихва, прокарайте пръстите си върху горната половина на тялото му.

ключови думи:
мъже sex етапи

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април