Телефонният секс: Що е то и как да го правим

Телефонният секс: Що е то и как да го правим

Светът се развива, сексът и техниката – също. В любовната игра влизат всички "модерни оръжия" на онлайн комуникацията – снимки, социални мрежи, мобилни приложения. Затова днес ви предизвикваме да възродите тръпката във връзката си и да опитате нещо палаво и нетипично. 

Телефонният секс е провокативен, нажежаващ страстите и горещ като повърхността на изригващ вулкан. И винаги е още edna добра идея за разнообразие на рутината. Страстта по телефона, придружена с разгорещяване на половинката под формата на закачливи снимки, статуси и лични съобщения с похотливо съдържание, наистина могат да спасят връзката, когато двете ѝ половинки са разделени тялом и отброяват часовете до следващата си среща на живо.

Какво всъщност се брои за телефонен секс?

Това не е никак глупав въпрос, имайки предвид с колко технологични опции разполагаме днес. Секс терапевтът Лори Митчъл предлага следната дефиниция: "Телефонният секс е разговор между двама души, които искат да доставят и да им бъде доставено сексуално удоволствие чрез разговор, текстово съобщение, снимков материал." 

Как да започна да го правя?

Бъдете откровени и се уверете, че имате съгласието на партньора си. Ако сте от рамежливите, добра идея е да изпратите закачливо съобщение или да намекнете, че искате да опитате нещо палаво и различно. Обърнете внимание на реакцията на половинката ви, позволете му да се включи (или да откаже). 

Как да поддържам разговора? 

Понякога началото е трудно и неловко. Ако се притеснявате, съсредоточете се върху въпросите, свързани със сексуалните фантазии на партньора ви. Най-хубавото на телефонния секс е, че може да говорите за всичко, дори това, което не засяка пряко самия секс. Концентрирайте се върху удоволствието, затворете учи, изучавайте тялото си. Ако не можете да намерите точните думи, звуците от учестеното ви дишане и тихите стонове са напълно достатъчни.

Кога да затворя?

Ако целта ви е да получите оргазъм, след големия финал вероятно ще се почувствате неловко. Не забравяйте, че трябва да приключите разговора със същия ентусиазъм и грижа, с който сте го започнали. Поговорете за нещата, които са ви харесали и които не са били по ваш вкус. Не разваляйте преживяването с фразата "Супер, мерси, чао!"

Ето няколко палави съвета, които ще подобрят качеството и на телефонния секс. Възползвайте се от тях с удоволствие и без мярка!

Създайте атмосфера

Ключови думи: секси бельо, свещи, приглушена светлина. Изпратете палава снимка на партньора си. Информирайте го за палавото ви настроение и всичко, което бихте правили с него, ако беше при вас.

Секси помощ

Ако имате нужда от малко вдъхновение, изберете заедно еротичен филм и го пуснете по едно и също време. Четенето на еротични разкази по телефона също е добра идея

Горещи спомени

Разкажете на партньора си за любимите ви сексуални преживявания, опишете с подробности какво точно ви е харесало, за да възбудите въображението му. 

Секс играчките не са табу

Те могат да увеличат удоволствието преди, по време на и след телефонния секс. Възползвайте се!

Не се правете на порно звезди

Да, в телефонния секс има елементи на актьорско майсторство, но не бъркайте театъра с артистизма. Вместо да крещите и да преуваличавате, обърнете внимание на тялото ви и сигналите, които то ви изпраща.

Винаги можете да кажете "не"

Правилата в секса с пълна сила важат и за секса по телефона. Ако нещо ви притеснява или започвате да губите желание, не се чувствайте задължени да продължите. Макар и дистанционно, това преживяване е лично и интимно, затова, ако не се получава, винаги можете да направите крачка назад.

Източник: Една.бг

ключови думи:
телефонен секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май