Танцувай! В ритъма на страстта

Танците, които ще ви накарат да почувствате партньора си по един различен начин
Танцувай! В ритъма на страстта

Случвало ли ви се е да танцувате така, сякаш правите любов и... обратното? Е, хайде, де, не бъдете срамежливи, признайте си! Няма нищо неприлично или аморално в това. Фактите говорят, че някои "дуетни" танци просто по презумпция са страстни – толкова, че няма накъде повече. Те въвличат двамата танцуващи в силна и истинска емоция, която ги кара да се усещат на седмото небе от щастие и възбужда всичките им сетива.

Мога да ви посоча три денс преживявания, например, които задължително ви приканвам да пробвате с половинката си или с някого от противоположния пол, към когото изпитвате силни чувства. Те 100% ще разпалят страстта в сърцата ви и няма да ви оставят безчувствени и равнодушни. А кой знае... могат да ви осигурят сигурно продължение в спалнята, ако ме разбирате какво имам предвид :)

Ето ги:

Бачата - страхотна, нежна и влюбена! Това безспорно е магически танц, който има силата да докосва не само тела, но и души. Основните му достойнства са лесните за научаване стъпки и движения, както и красивата, силно въздействаща музика. С бачата, освен всичко друго, без проблем можете да се сгреете, а и да подобрите значително гъвкавостта си, ей!

Кизомба: тя е почти като бачата, но си има своята щипка палаво различие. Характеризира се с повече динамика и закачливост, макар че и тук имаме категорично изкарана на показ страст и безкрайно любопитство към партньора.

Tанго: е, то качва летвата доста високо, но си заслужава да бъде изживяно и изтанцувано до последния такт. Предлага възможност за едно различно и по-задълбочено общуване между партньорите, което има потенциал да повиши доверието помежду им и да им помогне да се опознаят на високо равнище.

Всеки от изброените танци може да ви накара да се влюбите, гарантирам ви. Едновременно с това, те ви дават хубав повод да се раздвижите и да елиминирате няколко излишни калории. Не е ли чудесно, м? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април