Танци за запомнящи се сексуални преживявания

Танцувайте за здраве и за качествени интимни преживявания
Танци за запомнящи се сексуални преживявания

Фактите говорят, че денят на влюбените наближава с бясна скорост. Дали последният ви харесва или не, дали ще го отпразнувате или не, е въпрос на ваш личен избор.

Обаче сигурно ще се съгласите с нас, че всяка любов има нужда от редовни стимули, за да съществува. Ако искате да сте щастливи във връзката си, трябва да полагате постоянни грижи за партньора си, в това число и да разнообразявате интимните си отношения. 

Предлагаме ви освен с романтика и нежност, да подобрите сексуалния си живот и с танци. Знаете вече, че по време на физическа дейност в тялото ви се освобождават повече ендорфини, а те неизбежно повишават либидото ви.

Нещо повече: според американския психолог и секс терапевт Мариан Брендън упражненията правят телата по-чувствителни на допир, с което ви гарантират пълноценни сексуални преживявания. Танците от своя страна са забавни, а повечето от тях развиват гъвкавостта, която често е особено полезна в креватните забавления.

Категорично зачеркнахме от списъка класовете по гола йога, стриптийз аеробиката и танците на пилон, които, за щастие, все още не се практикуват у нас. Вместо тях, по-добре се доверете на тези проверени предложения:

Салса

Може да се каже, че салсата е един от най-лесните латиноамерикански танци. Всъщност отнема съвсем малко време, за да бъдат научени основните му стъпки.

С час саласа горите около 200 калории, което не е особено постижение, но пък забавлението е гарантирано.

Обаче в този танц е добре да имате "подкрепление", защото тук има доста завъртания и разменяния между партньорите.

Бонус-съвет: Особено подходящ за двойки е и бачатата. Нежна и чувствена, тя идва от Доминиканската република и "принуждава" мъжът и жената да танцуват със силно притиснати едно в друго тела. А последното определено ще ви направи по-чувствителни един към друг, не се съмнявате, нали?

Бели денс 

Готиното послание на арабския танц е: "Обичай тялото си такова, каквото е." А когато свикнете с тялото си и го обикнете, сексът започва да носи много повече удоволствие. 

Никой инструктор не би ви излъгал, че горите много калории с бели денс. Истината е, че тук не трябва да очаквате цялостно натоварване в отделните мускулни групи. Работите главно за корем, ханш и рамене.

С две думи: целта ви не е да отслабвате, а да правите движенията на тялото си по-гъвкави и елегантни. Освен това, докато танцувате, е необходимо да сте максимално отпуснати: нещо, което върши доста полезна работа в.... леглото.

Зумба

Кубинският танцьор и хореограф Алберто Перез – "Бето" направи добра услуга на много хора по света, измисляйки зумба.

Забавният танц, успешна комбинация от аеробика и латиноамерикански стъпки, кръстосва земното кълбо и ражда все повече зумба ентусиасти.

Движенията не са трудни, но са бързи, което означава, че този път наистина горите калории. Гарниран с хубава музика, танцът съдейства за освобождаване на повече от хормоните, отговорни за доброто настроение. Така че съществува по-голяма вероятност тренировката ви да приключи в спалнята.

Като оставим настрана танците и спорта, смятаме, че е добра идея непрекъснато да разнообразявате връзката си. Научно доказано е, че щастливите двойки живеят по-дълго и се радват на отлично здраве.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май