Тайната за дългата, щастлива и пълноценна връзка е:

Спете голи!
Тайната за дългата, щастлива и пълноценна връзка е:

Мечтаете ли за дълга, пълноценна и изпълнена с взаимност интимна връзка?

Ако отговорът ви е "Да", то обезателно трябва да прочетете тази статия!

Тайната за дългата и пълноценна връзка се крие в навиците, които двойката си изгражда в леглото. Спете голи!

Партньорите, които спят голи се радват на взаимност и допълващи се взаимоотношения показва ново проучване. Поддържането на близостта е възможно, ако двамата партньори усещат половинката до себе си и физически. Допира на тяло до тяло – събужда редица усещания, които няма как да почувствате, ако и двамата спите с пижами! Топлината на тялото излъчващо се от партньора ви и уникалните за него/ нея феромони играят съществена роля сочи проучване на британския вестник Daily Mail.

Вестникът публикува проучване направено на 1004 британци, в което се посочва че 57% от тези, които спят голи са постигнали обща хармония и щастие в брачната си или интимна връзка, за разлика от 43% от тези които спят с пижама или по бельо.

1516799Thinkstock/Guliver

Резултатите от анкета от компанията провела проучването Cotton USA са изключително позитивни за мнозина, тъй като четири от всеки десет човека спят голи, а почти половината - 45% от над 55 годишна възраст са готови да променят навиците си и да спят голи.

Stephanie Thiers-Ratcliffe от Cotton USA споделя: "Има много фактори, които могат да повлияят на успеха на една връзка. Но един фактор, който често се пренебрегва от брачната или интимна двойка е средата, в която спят в собствената си стая. Когато сте голи спалното бельо се усеща изключително меко от кожата ви, което насърчава откритост и интимност между вас и партньора ви и в крайна сметка увеличава щастието помежду ви."

Изследването също така разкрива, че навиците които имаме в спалнята засяга хармонията и близостта, която можем да постигнем с човека до себе си.

Проучването освен това установява, че част от анкетираните се дразнят от факта, че партньорът им яде в леглото, 59% не харесват мръсотията по пода на спалнята, а 23% мразят, когато партньорът им носи чорапи в леглото.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април