Страстта на звездните двойки в музикалните клипове

Популярните личности, които са си партнирали на малкия екран в пикантни сцени
Страстта на звездните двойки в музикалните клипове

Хей, разбрахте ли голямата новина? Реалити звездата Ким Кардашиян се разсъблече в най-прясното видео на възлюбения си – рапъра Кание Уест. Клипът е към песента "Bound 2" и, както коментираха редакторките от любимия ни сайт Jenite.bg, не блести нито със сюжет, нито с професионален монтаж.

Добре, че с голотата си Ким донякъде пооправя общото лошо впечатление от продукцията ;) Но понеже не искаме да ви вменяваме някаква чужда позиция, оценете сами качествата на видеото... сега: 

Всъщност, Ким и Кание не са единствените, които някога са си разменяли нежности и ласки в музикален клип. Редица от звездните двойки са преминавали през подобно приключение. Нека набързо ви припомним за няколко от тях:

Бионсе и Джей Зи

Въпреки че гледат да пазят в тайна и в пълна неприкосновеност интимния си живот, тези двамата неведнъж са си партнирали в страстни сцени – от "03 Bonnie & Clyde" до "Crazy in Love" съпрузите многократно са демонстрирали силните чувства на привързаност и обич, които таят един към друг.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Връзката между Джен и Бен безспорно бе изпълнена с напрежение и пикантни истории. А това, което показват във видеото към песента "Jenny from the Block", безспорно може да се приеме за едно кратко, но цветущо, резюме на горещите им отношения.

Бритни Спиърс и Джейсън Травик

Няма спор: Брит и Джейсън си поиграха хубавичко на престъпници в клипа на изпълнителката към парчето "Criminal”. Междувременно, двамата споделиха серия от страстни моменти пред камерата – нещо, което смути обществеността и накара хората дълго да говорят за песента, която, да си го признаем честно, не блестеше с кой знае колко достойнства.

Енрике Иглесиас и Анна Курникова

Помните ли ги в "Escape", м? А сещате ли се за онази вълнуваща сцена в тоалетната, където Енрике и Анна без задръжки и съвсем реално се отдадоха на силното си желание един към друг... Е, хайде да ви я припомним:

Очаквайте продължение, разбира се, а то, обещаваме, ще бъде още по-интересно! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април