Смейте се заедно!

Важно е за връзката ви
Смейте се заедно!

Осъзнавате ли колко е важно да се смеете заедно?

Колкото повече се смеете на шегите на човека до вас, толкова по-сериозна става близостта помежду ви, сочи ново проучване.

Според американските учените от Канзас двойките, които се смеят заедно на шегите си е по-висока е вероятността да се интересуват истински един от друг. Специалистите също така посочват, че лесно влюбените могат да узнаят дали си пасват, ако съумеят да приемат от веселата страна дори и черния и скучен  хумор проявен от половинката.

1598324Thinkstock/Guliver

Преди години се е смятало, че причината, поради която жените изтъкват чувството за хумор като важно качество при избора на партньор като символ на интелигентност. Днес учените посочват, че по-скоро дамите несъзнателно са изказвали като качество именно умението да постигнат отлична симбиоза с човека, който те са избрали за свой спътник в живота.

Независимо колко интелигентен е партньора до вас, ако имате общи теми на разговор и знаете как взаимно да се развеселите, дори и в миговете на тежки моменти, то не си позволявайте лукса да го изпуснете да си тръгне от живота ви, защото рискувате да не срещнете същата близост с някой друг!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април