Сексът с грешния човек може да разболее душата

Сексът с грешния човек може да разболее душата

Голяма част от хората са забравили какъв сакрален акт всъщност е сексът. Погрешно е да го възприемаме като нещо, което просто започваме да правим, когато станем на определена възраст с цел физическо удоволствие или създаване на поколение. Сексът е много повече от това.

Възприемаме сексуалното удоволствие като нещо изключително повърхностно, изпразнено от съдържание, дори първобитно.

А за да си припомним истинското значение на сексуалния съюз, което сякаш сме загубили по пътя към технологичния прогрес, най-напред трябва да се опитаме да го обясним кратко, просто и ясно: сексът е свещено сливане на женска и мъжка енергия (с уговорката, че всеки от нас носи и двете). За съжаление, с всеки изминал ден се отдалечаваме все повече от тази дефиниция, а от това страдат не само телата, но и душите ни.

Когато двама души правят секс, между тях винаги има някакъв обмен. Може да е ментален, емоционален, физически. Трудно е за обяснение, но имайте предвид следното: всеки от нас има свое собствено биополе и когато общуваме с някого, то се слива и извършва обмен с биополето на другия.

И тук не говорим само за смесване на вибрации, а за смесване на емоции, травми, коефициент на интелигентност, карма. Да, този сблъсък съвсем спокойно може да се нарече дори кармичен, защото в биополето ни са кодирани дори енергиите на нашите предци.

Това обяснява защо разбитото сърце ни носи толова силна болка, че сякаш тя идва "от друг свят" и ни травмира, опустошава, превръща в емоционални трупове. Защото тук не става въпрос просто за разтрогнато приятелство, "зарязване" на гадже и "отваряне на нова страница от живота", а за разкъсване на мощен енергиен възел между две уязвими души.

И така, как да се съхраним от всичко това? Добър старт е да започнем да подбираме внимателно сексуалните ни партньори. По този начин ще осигурим защита на енергийното ни биополе и ще спрем разхищението на енергия и чувства.

За да ни разберете още по-добре, ще дадем един простичък пример. Така трябва и да се обграждаме с правилните хора така, както се стремим да се храним по-здравословно. Отиваме в магазина и избираме минералната вода пред газираната напитка с шепа захар и изкуствени оцветители. Защото второто е вкусно и носи наслада, но в дълготраен план няма да ни се отрази благоприятно, нали така? Точно по този начин трябва да се научим да разпознаваме и да избираме стойностните човешки взаимоотношения пред мимолетното възнаграждаване на егото. За да поддържаме енергията си чиста, а вътрешния ни свят – спокоен и уравновесен.

Източчник: Една.бг

ключови думи:
грешен човек секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май