Сексът, който ти казва, че той е хлътнал до уши

10 признака, които издават, че той има чувства, а не просто гледа да си прекара приятно и после - по живо, по здраво - да си обере крушите
Сексът, който ти казва, че той е хлътнал до уши

Вече всички сме наясно, че съществува такова нещо като секс без любов. Чиста и проста химия, която е силна, вълнуваща, пристрастяваща, главозамайваща... и доста опасна, защото като нищо можеш да я сбъркаш с любовта. Има ли обаче начин да разбереш дали страхотният любовник, който се намира в спалнята ти, всъщност изпитва по-дълбоки чувства, а не просто си прекарва добре, без да търси нещо повече? Макар че, разбира се, мъжете са супер различни (точно както и ние, жените, не си приличаме 100% една на друга), има някои специфични модели на поведение и реакции, които могат да ти подскажат, че за него не си просто "момиче за готино прекарване" и имаш място не само в леглото, но и в сърцето му.

1. Целува те По-често и дълго. Навсякъде по тялото. И не само в леглото. Целувката е най-сигурният барометър за чувствата между двама души. Неслучайно са посветена хиляди статии на това, как ако си с дълга връзка, трябва да продължите с редовните целувки, защото те запазват страстта и усещането за близост. Целувката е адски интимен жест и когато един мъж те целува непрекъснато, може да си сигурна, че ужасно много го е грижа за теб. Тъй като мъжете трудно говорят за чувства, те често изразяват любовта си, като непрекъснато те обсипват със страстта си и ти показват колко те обожават цялата, всяка част от теб. Разбира се, целувката може да е и знак за силна страст и нищо повече. Но ако бурните целувки се редуват с нежни, дълги, дълбоки и омайващи, които ти подкосяват краката (не само по време на секс), това означава, че той е очарован от теб.

2. Не препуска Логиката тук е адски проста – мъжът, който има чувства, иска и на теб да ти е хубаво в леглото и да те задоволи. Така че той ще пренебрегне вроденото си желание възможно най-бързо да се премине "по същество" и ще удължи любовната игра възможно най-дълго заради теб. Обратно – за мъжа, който е заинтересуван само от единия секс, уводът не е от особено голямо значение. Така че той най-вероятно ще "покрие" необходимия минимум, за да те възбуди, и ще скочи директно към основното блюдо. Ако не става дума за бърз, спонтанен страстен секс, който искаш и ти, а за верижно претупване на нещата от негова страна, уви, този мъж не е на път да се влюби.

3. Пита за желанията ти Когато дадена личност те интересува, какво правиш? Много ясно, че й задаваш куп въпроси, свързани с нея самата, за да я опознаеш по-добре. Какво харесва, какво не понася, какво я дразни, за какво мечтае и т.н. Тъй като за мъжете сексът е освен източник на чисто удоволствие и начин на комуникация (сети се как с негова помощ се извиняват, показват колко те обичат, разкайват и т.н.), когато се интересуват истински от теб, те започват да мислят и за твоите предпочитания. И започват да любопитстват какво ти харесва, за какво си мечтаеш, дали си опитвала еди-какво си... освен че полагат усилия да издирят всичките ти ерогенни зони.

4. Полага усилия да намери ерогенните ти зони "Колкото повече време и усилия инвестираш в дадено нещо, толкова по-ценно ти е то." Това правило важи както в любовта, така и в секса. Един раздаващ се, грижовен и щедър любовник със сигурност инвестира много повече от чист физически нагон в отношенията ви  и със сигурност не преследва само собственото си удоволствие. Сексът между вас включва и неща, които обичаш да получаваш, и той те докосва там, където и както обичаш, защото е положил усилия да открие и запомни въпросните места и техники? Тогава можем да кажем, че разполагаш с мъж, който търси нещо повече от поредната неангажираща афера.

5. Иска да опитате нови неща Да правиш секс с някого, без съмнение е запомнящо се изживяване. Но да правиш секс, който е пълен с неща, които опитвате за първи път, е нещо още по-специално. Защото така двамата си създавате съвместни общи спомени, адски ярки и сладки. Усещания, които никога не сте изпитвали с никого преди и които, подобно на първия път, в който прави секс, ще останат завинаги в паметта ви. Така че, ако въпросният мъж иска да разширите чувствения си хоризонт и да натрупате страхотни общи спомени, това значи, че няма никакво намерение да изчезне от хоризонта в скоро време. Освен това се чувства супер ОК в твоята компания, вместо да се пъне да те впечатли.

6. Не се пъне да те впечатли В смисъл, че не си дава труда нонстоп да се перчи – както извън леглото, така и в него. Няма нищо по-досадно от мъж, който непрекъснато се бие в гърдите: "Ама съм майстор, нали?", "Виж сега как го правя това", "Върховно ти е, нали, бейби? " и т.н. Да, от сто километра разстояние е ясно, че този мъж е влюбен до уши... но в себе си. Влюбеният в теб мъж ще се раздаде всеотдайно, без да го тръби.

7. Не се отказва от теб Помниш ли как в "По приятелски" след поредния секс Джейми избяга в Ню Йорк и за да си я върне, Дилън я последва и организира флашмоб. Не, не намекваме, че мъжът, който се влюбва в теб, ще ангажира оркестър за серенади, ще ти изпрати цяла оранжерия по куриер или ще наеме билборд срещу вас, на който ще пише: "Скъпа, май се влюбвам и не мога без теб". Той ще направи нещо, което далеч не е толкова показно, но пък е безценно. Ще положи всички усилия да не те изгуби. Винаги, когато изчезнеш от хоризонта му за по-дълго време, ще те потърси. Винаги, когато му се разсърдиш за нещо, ще намери начин да се извини. Винаги, когато се опиташ да си тръгнеш, ще впрегне усилия да си те върне. Ако не го направи, то значи наистина е бил само за единия секс.

8. Романтичен е Разбира се, няма нищо лошо в това, да ти се появи с подарък черно дантелено бельо или някоя секс играчка. Но това, уви, не е достатъчен доказателствен материал, че става дума освен за флуиди, и за чувства. Виж, ако той създава атмосфера на съблазън и отделя време за малки романтични жестове и детайли, това може да значи само едно – за него сексът с теб е важен. Един прост (и не особено интелигентен, но пък лесно помнещ се) пример: да кажем, че си му споменала, че харесваш ягоди. И на следващата ви среща – Боже, каква изненада! - откриваш на нощното шкафче до леглото купа с ягоди. Това значи, че те е слушал, запомнил е и полага усилия да те направи максимално щастлива (освен че разнообразява секс живота ви с включването на гурме елемент, виж пак точка 5).

9. Не споменава свои бивши любовници, докато прави секс с теб

10. Любвеобилен е след секс Той не се втурва "да изключи котлона, който – уф, току-що се сети! - май е забравил да работи у дома". Напротив, лежи и те гушка, говори ти някакви сладки безсмислици, закача се, хапе те, мачка те, гали те и дори грам няма намерение да се обърне на другата страна и предоволен да заспи... Честито, ето това вече е мъж, който със сигурност се влюбва!

Източник:Glamour

ключови думи:
знаци любов секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април