Секс под прикритие

Дадено!
Секс под прикритие

Сигурно ви се е случвало да попаднете в къща, пълна с хора, животни и духове, а страшно да ви се... прави секс, а? Възможностите за уединение с партньора са ограничени (изключваме тоалетната на двора като такава), а стените сякаш са направени от хартия. Шепотът безпроблемно преминава през тях, да не говорим за другите работи.

Най-лошото е, че колкото по-невъзможна изглежда ситуацията, толкова по-силно става желанието ви за интимни приключения. Забраненият плод, сещате се...

Понеже съм от хората, които рядко прекрачват прага на благоприличието, не очаквайте от мен да ви посъветвам да се отдадете на половинката си пред всички ;) Сигурна съм, че много скоро пред вас ще се отвори по-добра възможност за любов. Много, много по-добра.

Но в случай, че мераците ви са толкова силни, че не могат да чакат отлагане, тогава нека ви дам няколко съвета, които биха предотвратили опетняването на безупречната ви репутация. Разбира се, препоръките, които ще прочетете по-долу, не са изведени на база личния ми опит. Но ми се струват добри за всички онези от вас, решили да практикуват секс под прикритие.

- Първо и много важно: бъдете шумни :) То е ясно, че, така или иначе, ще ви чуят. Затова няма смисъл да го правите по терлички. Колкото по-тихо е в стаята ви, толкова по-съмнителни ще сте за другите. Пуснете си музика или включете телевизора да "приказва". Естествено, съобразете нивото на шума – някой може да държи на тишината в дома.

- Действайте тогава, когато съществува най-малка възможност да бъдете чути, видени и хванати на местопрестъплението. Нормалните хора обикновено спят рано сутрин (особено ако са във ваканция). Така че може би точно този период е добър за креватни авантюри. Но кой знае... Може и да има ранобудници в компанията. С тях обаче нищо не може да направите – ококорят ли очи, няма връщане назад.

- Обиколете наоколо. Може да си намерите стара колиба, конюшня (молете се да не е пълна със зомбита), иглу, античен замък или накратко: място, изключително удобно за удовлетворяване на нагона на страстта ;) В тази връзка, полезен може да ви се стори и ей този материал на колегите от съседния сайт Sportuvai.bg.

Толкова със съветите.

Ето го обаче и сериозния ми апел – млади сте, обичайте се, с или без задръжки! А понеже ме е срам да си говоря с вас за секс тук, ще ви поканя в синята изповедалня, където можем да засегнем и по-пикантни теми, стига да искате :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април