Секс връзка без обвързване – мъжката гледна точка

Секс връзка без обвързване – мъжката гледна точка

За мнозина, сексуалната връзка без никакво обвързване е чиста форма на рая. Да откриете жената, която не иска нищо друго от вас, освен секс, е перфектна връзка в много отношения. Разполагате с времето си, не се налага да помните дати, пропускате и запознанствата с роднините - получавате всичко необходимо и доказвате, че пълното щастие може да съществува. Тук не говорим за приятелството с облаги, а за тоталната женска доминация и задоволяването на сексуалния глад.

1. Кои жени биха искали такава връзка? Осъзнавайки колко често хората се развеждат и колко бързо приключват повечето връзки, издирването на сексуален партньор без изисквания е повече от нормално. М-да, сексът може да лекува депресия и да успокоява агресията в нежния пол и именно по тази причина съветваме всеки обвързан мъж да обгрижва своята партньорка, ергените ще се занимават с останалите. Отдавна сме го казвали, но пак ще го повторим - задоволената жена е щастлива и усмихната. Забравете за традиционните връзки, норми и всички останали ограничения, тук властват алтернативите.

2. Това не е ли популярното "Приятели с облаги"? Съжаляваме, но сте далече от истината. Приятелите с облаги често имат общи интереси и се забавляват и извън спалнята, докато мъжът-играчка е нещо като поробената дама на г-н Грей, която така и не разбра, че жените бръснат кракакта си, когато знаят, че ще правят секс. Свикнали сме да имаме власт по всяко време, да диктуваме правилата и да имаме претенции, но този път няма да е така. Вие не сте нищо по-различно от сексуален партньор


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април