Секс 2022: Мисионерската е демоде, мъжът сам те праща при съседа

Секс 2022: Мисионерската е демоде, мъжът сам те праща при съседа

Забравете за старата мисионерска поза в секса - през 2022 тя е демоде, казват световни експерти по интимната тема.

Време е за нещо ново, на мода е разнообразието, не се колебайте да сменяте сексуалните си партньори, да опитвате различни пози и сексуални играчки. На мода са всякакви експерименти в секса.

Полиамория

От думата става ясно, че говорим за многолюбовие. Последните две години на пандемията, които прекарахме основно в компанията на половинката си, доведоха до желание за нещо различно над 50 процента от двойките. Полиаморията дава пълна свобода. Ако при полигамията само мъжът има "право" на сексуални извънбрачни партньори, то при полиаморията всеки един от двойката може да си позволи забежки. И то напълно свободно и с разбирането и знанието на партньора.

На мода са отворените сексуални отношения. В тях всичко е възможно, експериментирайте с мъжа на колежката или със съпругата на съседа. Както се казва: "Всичко ново е добре забравено старо".

Полиаморията като тенденция се налага през последните 20 години. Тя е всичко, което моногамията не е. И най-важното е, че е напълно позволена. Условие е всеки от участниците да е напълно информиран за паралелните отношения на половинката си. Полиаморни са всички хора, които имат повече от един партньор едновременно и основният им партньор знае за това. Сексът е просто условие за забавление, доставяне на удоволствие и разнообразие. Положителните страни на многолюбовието са много, най-вече здравословни във физически и психически план. Разнообразието от сексуални партньори повишава нивата на хормона на щастието. Сексът от своя страна ще помогне да се отпуснете, да облекчите стреса, да се откъснете от проблемите и дори да подобрите здравето си

Направи си сам

През 2022 мастурбацията излиза на светло. В продължение на много години самозадоволяването беше заклеймявано. В началото психолозите дори го описват като вид сериозно психическо отклонение. Тази година обаче мастурбацията се превръща в модно течение, и то отново покрай пандемията. Сега хората са много по-отворени да говорят за това и дори да споделят практики. Според проучване честата мастурбация намалява нивото на стреса, което я превръща в актуална сексуална тенденция за годината. Има и приложения за двойки, които може да са на два различни краища на света и едновременно да мастурбират.

Играчки

Сексиграчките се купуват повече от всякога. За да разчупят монотонността в леглото след изолацията, много хора опитаха да експериментират с всякакви специализирани предмети. Според проучване на един от британските търговци през 2021 г. 55% от анкетираните двойки поради пандемията на COVID-19 и самоизолацията са опитали нещо ново в секса: ролеви игри, секс в кола и въплъщение на еротичните фантазии на партньора. 71 процента от тях са заявили, че ще продължат да експериментират и след края на пандемията, тъй като тази новост им се е харесала. През 2022 г. тенденцията за сексиграчки ще продължи: една трета от анкетираните са закупили нови устройства през 2021 г. В същото време продажбите на играчки за двойки са нараснали безпрецедентно през последната година, пише "Телеграф".

ключови думи:
секс 2022

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май