Свети Валентин е всеки ден!

Не е достатъчно да сте романтични само по празниците
Свети Валентин е всеки ден!

Празникът на влюбените се отбелязва на 14-ти февруари всяка година. На този ден е традиция да се разменят "валентинки", представляващи послания, които са доказателства за любов при двойките.

Защо някои хора намират празника за глупав?

Дали е заради дългото и изтощително обикаляне по магазините в опит да открият подходящ подарък? Едва ли. Някои хора просто нямат нужда да честват специален ден на влюбените, защото обичат през цялата година. И сега, на вниманието на всички, които го твърдят. Обичта не бива да се изразява само в думи, тя е действие.

Покажете на половинката си колко държите на връзката, която имате

Ако човекът до вас изживява някаква емоционална драма, бъдете плътно до него. Кажете му колко много го подкрепяте. Уверете го, че може да разчита на вас, за да се справи с проблемите. Изслушвайте. Не давайте излишни съвети, ако не сте сигурни в тях. Ако не знаете какво да кажете, сменете думите с целувки и прегръдки. Но в никакъв случай не бъдете лицемерни. Ако искате наистина да сте съпричастни и да помогнете на този, когото обичате, бъдете искрени. Интересувайте се от развоя на нещата. Половинките, които живеят разделени, не са способни да са в непрекъснат диалог. Но технологиите позволяват по всяко време да зададете простичкото: "Как си?", което несъмнено води до усмивка и чувство за сигурност.

Неочакваните изненади водят до неочакван секс

Тук нямаме предвид да купувате скъпи подаръци. В кутия бонбони и букет цветя няма нищо неочаквано и изненадващо. Вместо изненадите клишета, използвайте подръчни средства, за да очаровате половинката си.

Дамите могат да напишат с червило по огледалото в банята "Обичам те", например, и да оставят целувки преди да излязат. Изненадата ще е приятна, когато приятелят ви се запъти да върши ритуалите си по разкрасяване. А ако имате време сутрин, изписването на палаво послание с червило ще завърши под завивките.

Мъжете пък могат да измайсторят цвете от салфетка или ръчно приготвена картичка с мило посланиe и да ги оставят на нощното шкафче на своята избраница. Жените така се размекват от мили жестове, че най-вероятно вечерта ще ви очаква вкусна вечеря, приготвена от гола готвачка.

Правете заедно нови неща

Не само в леглото. Заминете някъде, където не сте били. Организирайте си състезания. Опитвайте нови храни и напитки. Пробвайте се в екстремните спортове. Оставете половинката си да ви избере тоалет за някой повод, а вие изберете нейния. Запишете се заедно на някакви курсове, например танцувални или на някой нов вид спорт. За да не губите искрата никога или по-лошо – за да не си омръзнете, трябва да сте отворени към новости.

Бъдете откровени постоянно. Пробвайте неща, които до сега не сте правили заедно. Доверявайте се и имайте доверие. Измислете нови начини да изненадвате. Така всеки ден за вас ще е празник на влюбените.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април