Романтичен трансформърс: от просто секс до приказка

Абсолютно възможен
Романтичен трансформърс: от просто секс до приказка

Който твърди, че принцове и принцеси няма, значи като малък е чел твърде малко приказки. Факт: днес приказните герои може да са различни и да не постъпват винаги по правилния начин, но ги има. Е, и историите с тях невинаги завършват с щастлив край, но това е друга тема.

На сутринта, след бала, вместо до кралска особа, има голяма опасност да се събудите до жаба. Лошото е, че в 21-ви век целуването на земноводни в повечето случаи не върви в комплект с магически ефект. Така че съществува вероятност да се разочаровате.

Обаче, не ви съветваме да потъвате в самосъжаление или да се упреквате за погрешно направения избор. Препоръчваме ви вместо това, да се погрижите всяка приказка в леглото, случайна или не, да завършва удовлетворяващо.

В този ред на мисли, на сутринта не бързайте да се разделяте с човека, с когото сте споделили интимно преживяване. Сантиментално или не, прегърнете го. Разбира се, сексът си остава просто секс, но винаги може да го овкусите с подходящите подправки. Обаче, не за да усложнявате нещата. А за да ги направите малко по-хубави. По-интересни. По-завършени.

Възползвайте се от всяка приказна минута, за да споделите самотата си. Направете кафе или вкусна закуска. Не, защото е политически коректно, а защото е чудесен начин да завършите вече започнатото. От хедонизъм го направете и най-вече – заради себе си.

Като оставим настрана просто секса, убедени сме, рано или късно, ще срещнете вашите принц или принцеса (или прилична тяхна версия). Но докато ги търсите, би било по-разумно да се забавлявате, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май