Походката е важна, момичета!

Тя показва колко щастливи сте в леглото. Поне според някои учени
Походката е важна, момичета!

Винаги сме знаели, че е така. Но днес група от белгийски учени ни дава още една причина да повярваме в това твърдение. Според тях, походката при жените предопределя качеството на сексуалния им живот... 

Експериментът

Многоуважаваните специалисти събрали 16 доброволки, на които дали да попълват предварително подготвен въпросник.

Едновременно с това, учените анализирали особеностите във вървежа им – въртенето на ханша, изнасянето на краката и т.н. Резултатите били красноречиви. Само по начина, по който се движат мадамите, експертите успели да отгатнат колко щастливи са те в леглото :) 

Въпреки че не е ясно как точно са достигнали до своите заключения, специалистите установили, че участничките с по-енергична и свободна походка са по-доволни от интимните си преживявания и доста по-често достигат до оргазъм. Обратното, тези с по-скован вървеж били неудовлетворени и нещастни в спалнята.

Какъв е изводът, момичета? Не се влачете по улиците. Летете! Подскачайте и вървете бодро и енергично. Ако това не се отрази положително върху сексуалния ви живот, то поне ще подобри тонуса ви или най-малкото - ще ви помогне да стигнете навреме за работа :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април