Подкожна еротика

Не за вас, за рентгенолога!
Подкожна еротика

По принцип съм деликатна натура и се бях зарекъл да не публикувам материали в тази подкатегория от сайта, но има някои неща, които просто трябва да бъдат показани. Най-вече, защото намирам, че представителите на медицинската професия също са хора и си имат потребности като всички останали. Всъщност, не! Уверен съм, че те са специални и заслужават по-особено отношение!

Кажете ми, драги господине, който четете този материал, лесно ли намирате еротични изображения на противниковия пол в мрежата? Не, не ми казвайте, защото въпросът ми е риторичен. Знам отговора му от личен опит. Но рентгенолог ли сте, питам? Не сте, нали? И аз не съм. А ако бяхме, тогава какво щяхме да правим?

Рентгенологът, драги ми господине, е научен да се наслаждава на женските форми по различен начин. Той има особени потребности, но тъй като неговото съсловие представлява един съвсем нищожен процент от пазара, съвременната еротична и порно индустрии нехаят.

Но все пак има някой, който мисли за душата на рентгенолога. Вероятно познавате EIZO в качеството им на една от най-добрите марки компютърни монитори. Но специалистът разпознава в тях реномиран производител на диагностични дисплеи за рентгенологията. Именно те са били така съобразителни, че да направят еротичен календар, ориентиран към специфичните нужди на потенциалната клиентела. А вие си мислехте, че си падате по кльощави мацки...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 05.03.2012 | 19:44
    Отговор на коментар #1 от : Вие, госпожице Рачева, сте човек на науката и имате око за истинската красота на човешкото тяло :D
  • 1
    от Не е посочен | 05.03.2012 | 19:39
    Аз и без да съм рентгенолог или дори господин, смятам тези снимки за далеч по-интересни от тривиалните, циркулиращи из интернет :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май