Под един покрив

Или как съвместното съжителство е тест за успеха на връзката
Под един покрив

Хей, приятели, кога разбирате, че връзката ви е минала в един по-сериозен етап? Хм. Подозирам, че ще получа много и разнообразни отговори на този въпрос, което, разбира се, е абсолютно нормално. Хората са различни и представите им за любов – също.

Но тъй като съм отворила тази дискусия, нека и аз ви посоча един от моите критерии за сериозност. Точно така, визирам съвместното съжителство. Ако искате да разберете дали сте направили правилния избор относно интимен партньор, просто поживейте с последния под един покрив. Уверявам ви, че много бързо ще решите дали той/тя е за вас или не.

Защо? Ами, ясно е. Живеейки заедно, двамата получавате прекрасната възможност да се опознаете взаимно. Но такива, каквито наистина сте - с всичките си не съвсем приятни навици, досадни прищявки, лоши настроения, внезапни истерии и "включвания". 

inm.comФакт. Общото съжителство е тест за съвместимост и най-вече – за поносимост :) Преминете ли го успешно, може спокойно да продължите нататък, поне според личните ми разбирания. 

Е, с времето нещата могат да се променят, съгласна съм. И търпимостта ви към характера на партньора да намалее, да изчезне или още по-лошо - да се трансформира в негативна емоция.

Но, ако се грижите за връзката си, ако редовно я "поливате" с любов и нежност, има шанс съвместното ви съжителство да се превърне в последното изречение на всяка приказка...

И живели щастливи до края на дните си :)

Пожелавам ви го от сърце!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май