Палаво „Добро утро!“

И всички онези ползи, които идват със сутрешния секс
Палаво „Добро утро!“

Будилникът звъни. Дневна светлина, топли завивки, в които вие двамата се излежавате – голи и истински. Отворете очи и се отдайте на едно невероятно удоволствие още в началото на деня. Обикновено бърз, задоволяващ и непланиран, сутрешният секс действа като чаша силно кафе.

По време на палавите ласки, в организма и на двамата партньори се отделят хормоните окситоцин и ендорфин. Те ви карат да чувствате по-силна привързаност един към друг, засилват сантименталната ви страна и не ви оставят да мислите за нищо друго освен за... щастие.

Тъй като сутрин се събуждате свежи и отпочинали, вероятността да се гмурнете в едно такова сладко преживяване е огромна. За разлика от вечерите, когато сте уморени и единственото, за което мечтаете, съвсем естествено, е сънят.

Дали обаче винаги сте в бойна готовност за удоволствие? Всъщност, биоритмите на възникването на сексуланото желение при мъжете и жените съвпадат напълно само два пъти в денонощието – в 8 часа сутринта и в 8 часа вечерта. Точно в тези часове кривата на мъжката и женската сексуалност се изравняват, а телата им преливат от енергия. И, разбира се, трябва да я изразходват все някак.inm.com

Оказва се, че упражненията под завивките рано сутрин имат много ползи. Особено, когато навън е хладно и телата ви търсят начин да се стоплят натурално, без пижами.

Сексът в ранните часове на деня, освен че ви снабдява с добро настроение и самочувствие, позволява да пропуснете и сутрешната гимнастика. Забавленията върху матрака са комплексна фитнес програма и аеробика, в която могат да участват и всички мускулни групи. 

За да сте здрави и щастливи, съвсем не е необходимо да започвате деня си със стандартните витаминозна закуска, студен душ и спорт. Сексът е питателна храна за тялото и душата. Хората, които консумират любовта си рано сутрин, боледуват по-рядко и имат по-здрави коса, кожа и нокти, заради високото ниво на различните хормони, които се отделят в тези сладки моменти. Сутрешните забавление подобряват още кръвообращението, активират дишането, което влияе добре на кръвоносните съдове и на дихателните органи въобще, въздействат положително върху нервната система и мозъка.

Сексът по изгрев слънце е нещо като съпротива на ритъма на живот, на всички норми и правила. Откраднатият миг безвремие със сигурност обаче ще ви озари и изпълни само с положителни усещания. Съветът ни е да не прекалявате с увертюрата. Тоест, сведете любовните игри до минимум и се погрижете за адреналина.

Май някои от вас ще пропуснат утре закуската, част от обичайното си суетене и може би малко от колебанията си пред огледалото... ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май