Очарователен подарък за годишнина

От мъжа за неговата любима
Очарователен подарък за годишнина

Пътувам си днес към работа и забелязвам по пътя, че един от билбордовете, на които традиционно не обръщам особено внимание, не рекламира нищо, а е посветен на някоя неизвестна за мен щастливка.

Явно тя и мъжът й имат годишнина от сватбата и той е измислил този интересен и нестандартен подарък, за да я зарадва. Това ме накара да се замисля какво е предимството от един такъв подарък и дали всяка жена би се зарадвала на този жест.

Пределно ясно е, че за мъжете е трудно и почти невъзможно да измислят подарък за жена, независимо от повода – рожден ден, имен ден, св. Валентин, годишнина от сватбата. Затова голяма част от господата правят две неща – или се доверяват на вкуса на някоя близка за тях жена – приятелка, майка, сестра, приятелка на жена им, или избират нещо традиционно и добре познато от страх да не сбъркат. С други думи малко са мъжете, от които може да очаквате наистина интересен и вълнуващ подарък.

В този ред на мисли идеята с билборда си е направо идеална. Голяма част от жените обичат публичността (за разлика от голяма част от мъжете). Дамите харесват, когато мъжът им не се притеснява от тях и не се страхува да обяви любовта си. А едно огромно платно в центъра на столицата, надписано с думите: "Обичам те, ... (името на жената)" си прави впечатление и няма как да остане незабелязано. По мнение на дамската част от екипа, това си е един мил и оригинален жест, който би зарадвал повечето жени. Според нашия мил колега Боян от sportuvai.bg това не е гаранция за силни чувства, даже изобщо.

Е, мъжете и жените явно никога няма да бъдат на едно мнение по въпросите на романтиката. Или трябва да кажем почти никога, ако съдим от билборда.

Нашата страница във фейсбук е посветена на всички вас. Почувствайте се специални като я посетите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май