Олеле, стриптийз за вегани! (16+)

Секс и състрадание накуп, не е ли възбуждащо?
Олеле, стриптийз за вегани! (16+)

Никога не съм си падал по завоалираните изказвания, затова ще действам по отдавна изпитания метод, познат още като "от вратата за краката".

Ако случайно смятате, че:

  • яденето на месо е убийство,

  • пиенето на мляко е изнасилване,

  • бъркането на омлет е педофилия и

  • голите жени са секси...

...веднага си събирайте партакешите и заминавайте за Портланд. Там ви чака първият и единствен по рода си стриптийз клуб за вегани Casa Diablo. Месоядната ми душа бе полупотресена от този факт, благодарение на комика Кумайл Нанджиани, който от известно време се изживява като водещ на интернет сериала Kumail Tours Portlandia.

В поредния епизод от предаването си той поставя зрителите пред дилема, която е измъчвала не един и двама жители на тази самотна и тревопасна планета: "Нали знаете как понякога хем ви се иска да погледате голи жени, хем ви се иска да похапнете веган храна, но нямате време да свършите и двете едновременно?". След това директно нахлува в единственото място, където човек може да съчетае въпросните жизнеутвърждаващи действия.

Там научаваме, че Портланд е не само веган столица, но и стриптийз център на САЩ (а вероятно и на света?!), че някои от стриптийзьорките всъщност ядат месо и... че кухнята служи и като съблекалня. Освен това девойката Мокси ни показва как да ядем вегански начос, ама по секси начин.

Съдбата всеки ден ми предлага толкова много неподозирани факти и неочаквани изживявания, че считам за твърде наложително да увеличат продължителността на денонощието на 48 часа, за да мога да ги преживея* всичките. Без да използвам повече недостойни думи, ще ви оставя на порочните непорочни кадри, които ви очакват в клипчето. Само не допускайте никой зад гърба си, докато гледате!

 

* "Преживея" да се чете не като "изживея", а като "оцелявам", благодаря предварително

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април