Неща в секса,който говорят за дълга връзка

Неща в секса,който говорят за дълга връзка

Има някои неща в секса, които само двойки с много дълга връзка могат да разберат. Можете да използвате секса като валута. "Аз ще измия чиниите, ако ме изчакаш в спалнята" е условие, което може да кажете само на дългогодишната си половинка. Често мъжете с постоянната партньорка не се притесняват как изглеждат или какво правят по време на секс, защото знаят, че партньорката им ги е виждала и в много по-добра светлина и няма да помисли нищо лошо, дори и ако сексът трае няколко минути.

1799332

Освен това двойките, които са заедно от повече време могат да си поискат секс открито. Жените с дългогодишни партньори ходят по-рядко на кола маска, а когато спрат да обсъждат сексуалния си живот с приятелките си, това е доказателство, че са с някого от дълго време. Признак, че сте с някого отдавна е това, че сте правили секс на почти всички повърхности в къщата, а сега го практикувате предимно в леглото си.

1799334

Той не се интересува от бельото, с което сте облечена. Спрели сте да носите грим и неудобни обувки по време на секс, е значи вече имате сериозна и улегнала връзка. И ако сексът вече не е ежедневие и тема по време на обяд с приятелки, значи става дума за любов.


1799333

ключови думи:
дълга връзка секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април