Направи го! Още тази вечер

Защото..
Направи го! Още тази вечер

Сценарият е ясен. Ще се приберете вечерта вкъщи, ще сте адски изморени. Ще хапнете набързо, ще позяпате някой сериал, после ще обърнете гръб на партньора си и ще захъркате блажено. Нет секс и този път :)

Обаче ще сгрешите, защото креватните приключения в края на деня са адски полезни за здравето и фигурата ви. 

Ще оставя любимата ми колежка Алекс от съседния сайт Sportuvai.bg да ви обясни защо това е така: 

Сексът намалява стреса и кръвното налягане

Проучвания сочат, че хората, които редовно правят секс, са по-здрави физически и реагират по-добре при стресови ситуации. Установено е, че сексуално активните имат по-балансирано кръвно налягане от тези, които не се отдават често на страстта си.

Сексът изгаря ненужните калории

Тренировките често са трудни, досадни, монотонни, а често и безрезултатни. Бягане, вдигане на тежести, блъскане във фитнеса - всичко това понякога омръзва и на най-упорития и амбициран човек. Защо просто не правите секс? Например, довечера? Ще ви кажем само, че 30 минути любов се равняват на 200 изгорени калории.

Сексът е имуностимулант

Вярвате или не, учените са доказали, че правенето на любов по четири пъти седмично подобрява оздравителните сили на организма и го прави по-устойчив на вирусни провокации. Здраве винаги ви трябва, така че и сексът ви трябва да е на ниво.

 

Не бързайте да се мятате един върху друг обаче. Надникнете първо в този материал, за да откриете още две добри причини за размяна на ласки и нежности след залез слънце ;)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април