Най-смотаните секс играчки

Ужас и безумие!
Най-смотаните секс играчки

Вече знам защо не посещавам секс шопове – няма почти нищо интересно в тях. Нито особено интригуващо. С изключение на някои продукти, всички останали атрибути са пълни боклуци и не оправдават надутите си цени.

Но ако трябва да класирам най-непотребните вещи в магазинчето за удоволствие, това ще са тези три:

Белезниците

Повече играчка, отколкото секс приспособление, те не са подходящи за по-страстни креватни изпълнения, гаранция ви давам. Ще се счупят - стойте, та гледайте.

Така че, ако сте решили да се вихрите, а искате партньорът ви да бъде вързан стабилно за леглото или там, където го вързвате обикновено, по-добре намерете нещо по-здраво за целта – въже, верига и прочее, вие си знаете :)

970434Fitwell.bg

Зарчетата

Обикновено се продават в комплект от две. На страните на едно са отбелязани видове пози, на другото – различни места от къщата. И така: хвърляш зарчетата и те ти казват къде и как да го правиш. Сериозно? 

Лично аз, не бих оставила няколко грама пластмаса да решават сексуалните ми преживявания. Ако искам разнообразие, по-скоро бих го поискала от приятеля си, не от зарчетата.

Химикал, ама такъв:

970422Fitwell.bg

Какво да ви кажа – нито можеш да си доставиш удоволствие с този "продукт", нито може да го ползваш по предназначение. Както отбеляза за него колежката Алекс от съседния сайт Sportuvai.bg: "пише, когато му е кеф". Това не пречи на производителите да надраскат на опаковката следния слоган: "Ще бъдете много щастливи, когато се подписвате с този химикал". Да, умряхме от щастие! 

Е, толкова за секс играчките. Разбира се, вярвам, че все пак има много качествени и полезни такива. Може и да си заслужават парите. Но, струва ми се, с малко повече въображение, сексът може да бъде страхотен и без тях.

Вие какво мислите по въпроса – споделете тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май