Най-красивото цвете за най-любимата жена

Всяко, което е подарено от сърце
Най-красивото цвете за най-любимата жена

Скъпи мъже, знам, че не сте забравили (някой ще ви позволи ли да забравите, а?), но нека все пак ви съобщя, че днес имаме празник ;)

Признавам си, че не е много тактично от моя страна да нарушавам спокойствието на деня ви с тази календарна информация. Но, уви, някоя от нас трябваше да го направи. А понеже съм феминистка под прикритие, реших да се жертвам в името на цялото женско сестринство. И да ви кажа туй-онуй.

Но ще бъда максимално кратка, или поне ще се опитам, макар че изобщо не е в стила ми.

Истината е, че самата аз не вярвам много-много в "8-ми март" и, всъщност, даже не го чествам (спокойно, накрая няма да се окаже, че съм мъж под прикритие). Свикнала съм да го възприемам най-вече като ден на майката, създателка на живот.

Освен това, мисля си, не ви е нужен специален повод, за да ни обичате, да се грижите за нас и да ни карате да се чувстваме желани, красиви и споделени. Би било добре да го правите непрекъснато, на пълни обороти, а ние – да ви отвръщаме със същото, нали сме душички!

Няма да крия обаче, че ще ни зарадвате много, ако и днес намерите време, желание и начин да ни изненадате с нещичко. Не, романтичната вечеря не е задължителна, подаръците – също. А ако сте решили да ни поднасяте цветя, не ви съветвам да прекалявате с букетите. Защото и едно цвете (+ нежна целувка), е достатъчно, за да ни накара да се усмихнем и да се почувстваме специални.

И, моля ви, не се заблуждавайте! Обичаме всякакви цветя, не само рози:

Радват ни и слънчевите нарциси:

inm.com

... и ароматните зюмбюли с дъх на приближаваща пролет: 

inm.com

И чаровните карамфили:

inm.com

Иначе казано, каквато и китка да ни изберете, бъдете сигурни - ще ни хареса! А най-много ще ни хареса това, че за пореден път ще ни покажете колко държите на нас. Благодарим ви от сърце за редовните грижи и нежност! Ще се постараем да ви отговаряме със същото ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май