Любов на улицата

Стрийт изкуството на бразилеца Алекс Сена ще ви заплени със своята романтична концепция
Любов на улицата

О, да! Винаги съм била почитателка на уличното изкуство и преди всичко на онова, което има за основна цел да прави градското ни съществуване по-весело и по-приятно. А произведенията на талантливия артист Алекс Сена безспорно се справят със задачата да радват окото. Нещо повече, те ни напомнят (направо настояват!), че любовта е навсякъде около нас и, независимо от това, че може би понякога се чувстваме самотни, все ще се намери някой, който да ни сподели и гушне :)

Всъщност, Алекс твори главно в Сао Пауло, където и живее. Но негови "платна" могат да се видят на куп други места по света. Най-често, героите от рисунките му се целуват или прегръщат, хванати са за ръка или просто се наблюдават влюбено. Колкото смешни, толкова и романтични, тези персонажи буквално могат да накарат всеки минувач да ги заобича силно и до гроб.

Стрийт историите на Сена са изпълнени с тонове вдъхновение и страст, а също и с щипка носталгия. Сигурна съм, че ако ги погледате по-продължително време, ще ви стане наистина мило и сантиментално...

Проверете сами какво ще почувствате, в следващите редове: 

1133512Alex Senna

1133505Alex Senna

1133513Alex Senna

1133514Alex Senna

1133517Alex Senna

1133515Alex Senna

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март