Любимите секс пози издават партньора ви

Знаете ли, що за личност имате до себе си?
Любимите секс пози издават партньора ви

Предпочитаните секс пози от човека до вас могат да ви разкажат много за него!

Според специалистите любимата му позиция при секс е свързана с най-добрия начин за достигане до оргазъм, което говори изключително много за личността му в леглото.

Мисионерската

Класическа поза, която най-често виждаме в романтичните филми. Мисионерският мъж издава лека несигурност, нужда от близост, но също така и желание за контрол по време на акта. По време този контакт, ако сте лице в лице с партньора, говори за близост и интимност помежду ви. Според сексологът  д-р Ава Кадел ”Тази поза е романтична, но не особено приключенска”.

Д-р Кадел съветва да се внася разнообразие и от време на време любимият ви партньор да изпробва друга поза, с която също да може да стигне до оргазъм.

1602066Thinkstock/Guliver

Кучешката

Едва ли има някой, който да не харесва кучешката. Според д-р Кадел тази поза е най-близко до естественото, натуралното и дори животинското. Кучешката е в инстинктите, както на животните, така и при човека. В случай, че партньорът ви я предпочита за оргазъм, то определено той ви смята за изключително секси. Вероятно и ви прошепва мръснишки думи по време на акта, което издава желанието да контролира.

За съжаление при тази поза се губи интимността и истинската близост между двамата партньори, което може да е причина и да е предпочитана поза в началото на връзката, когато все още не сте сигурни дали това е вашия партньор. Позата е подходяща за бърз секс навсякъде и по всяко време. По-сериозна близост и интимност издава позата лъжички.

Жена на върха

При тази поза красотата е, че жената е отгоре и има многобройни вариации да се изпълни. Жената контролира движението и собствения си оргазъм. Д-р Кадел споделя, че при тази поза мъжете издават, че харесват своята партньорка и нямат нищо против да ѝ дадат водещата роля. Освен това издава, че мъжът се чувства спокоен и уверен във връзката.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април