Какво иска един мъж в леглото според зодията?

Какво иска един мъж в леглото според зодията?

Току-що се срещнахте, луди сте по него и сте готови да направите всичко необходимо, за да му се харесате в леглото. Или пък усещате, че скуката е започнала да превзема любовното ложе и искате да разнообразите с нещо "по-така"? Да видим съветите на астролозите какво наистина иска вашият партньор в леглото.

Овен

 

 

Един от начините да вземете акъла на Овена е да го накарате да търчи подире ви. На този господин толкова много му харесва да е хищник в леглото, че, ако не му дадете всичко, което поиска веднага, няма да е щастлив. Внимавайте и да не сте твърде достъпни. Той не си пада по такива жени. Овенът е агресивен в леглото и винаги търси нещо ново, което да опита.

Телец

Въпреки че е известно, че Телецът има доста спокоен характер, той забравя за него в момента, в който се търкулне в леглото. Дори и да не сте предполагали, Телецът е един от най-страстните знаци на Зодиака. Макар и малко груби в леглото, мъжете от тази зодия и определено ще се радват да ви направят щастливи. Но не очаквайте много романтика. Тези мачовци си падат по действието.

Близнаци

 

Преди да се любите в мъж Близнаци, трябва да знаете, че той таи огромно количество сексуална енергия в себе си и трябва да сте в крак с него, ако искате да го задържите. Много си пада по мръсните приказки, приключенията и спонтанността. Заклет любител на филмите за възрастни.

Рак

Ако искате да угодите на мъж Рак в леглото, трябва да сте наясно с неговата романтична и емоционална страна. Този мъж е чувствителен и ще се радва, ако види, че е успял да ви направи щастлива. Толкова е просто!

Лъв

Мъжът Лъв показва едни и същи модели на поведение във всички аспекти на живота, включително интимността. Той обича да се показва, да хвали и да се възхищава.

Лъвът има нужда от дъжд от комплименти за сексуалното си поведение. Но трябва не само да му кажете, а и да покажете какъв страхотен любовник е в леглото. Ласкайте, ласкайте, ласкайте! И е ваш.

Дева

Мъжът Дева е доста чувствителен, когато става въпрос за чувствата му и най-важното в секса за него е емоционалната връзка. Рядко се случва той да си легне с жена, към която изпитва единствено сексуално влечение. Ако искате наистина да го заинтригувате, трябва първо да осъществите по-дълбока връзка на духовно ниво. Нека не забравяме също, че мъжът Дева е перфекционист във всяка сфера на живота, включително и в леглото. Обърнете внимание на малките детайли и със сигурност ще го направите щастлив.

Везни

Мъжът Везни обича еротичните разговори под форма на любовна игра. Той обръща внимание на детайлите, затова харесва романтичната и приятна атмосфера. Един Везни истински ще се наслади на романтична атмосфера на свещи, защото за него сексът е неразделна част от романтиката. Освен това, един от начините да го заплените напълно е да сте доминиращи в леглото, въпреки че той вероятно няма да ви признае, че точно така му харесва най-много.

Скорпион

Когато мъжът Скорпион е влюбен, той просто е увлечен от секса и е известен като един от най-мощните зодии в това отношение. Но тази страст не е чисто физическа - той се наслаждава на силата, която интимният акт носи със себе си.

Скорпионът определено не е покорен тип и не обича да бъде контролиран, но е добра идея да се опитате да го изненадате, като поемете инициативата.

Стрелец

Стрелецът е страстен и див любовник, който предпочита опитни жени. Това е човек, който иска да научи нови неща и не се страхува да опита нещо, което не е пробвал никога преди. За него удовлетворяването на партньора е не по-малко важно от собственото му удовлетворение.

Следователно, ако искате той да е щастлив с вас, уверете го, че ви харесва това, което прави.

Козирог

Мъжете Козирог харесват елемента на изненада в леглото. Трябва да поемете контрола, ако искате да го оставите наистина без дъх. Също така, не забравяйте винаги да сте различни. Той определено ще оцени усилието.

Водолей

Мъжете Водолей са игриви, когато става въпрос за секс и им е приятно да имат партньор, който има същата положителна енергия.

Водолеят набляга много на любовната игра, но също така обича да експериментира с неща като маски или различни играчки. Този господин е упорит по природа и винаги ще търси своя собствен път, така че ако искате той да полудее по вас, не забравяйте да го дразните от време на време.

Риби

Рибите са много приключенски знак и това означава, че мъжът Риби е луд по това да опитва нови и нови неща в леглото. За него сексът няма граници и няма нужда да се срамувате да си казвате желанията и копнежите. Той няма да има нищо против да изследва нови и различни позиции. Споделете му всичките си фантазии и се наслаждавайте на резултата!

 

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

ключови думи:
зодии мъже секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май