Йога в секса

За неочаквано върховна кулминация!
Йога в секса

Вече стана ясно (тук), че, в известна степен, йога преподава пуританско отношение към секса. Лошото е, че ние никак не можем да бъдем пуритани = )

В същото време, не искаме да се отказваме и от древната индийска практика, защото тя ни прави по-здрави. За това решихме да съчетаем двете си любими занимания по най-прилично удовлетворяващия начин. Как? Факт е, че йога ни помага да бъдем търпеливи, подобрява концентрацията и гъвкавостта ни. Това пък са все умения, които могат да свършат чудесна работа в любовната практика. Не вярвате ли? Вижте как:

Дишането 

Вярно е, че учестеното дишане понякога е най-прекият път към дълбоките сексуални удоволствия...

Но ако взаимствате от йога дълбокото вдишване и издишване, основата на главозамайващия секс ви е гарантирана.

Правете го бавно, спокойно и равномерно.

Шшшшш, тихо = )

Оставете приказките за по-късно, когато невероятното изживяване ще е просто сладък спомен. Говорете, но само на езика на тялото.

Концентрация

Съблечете мислите си и останете по парфюм = ) Както в класа по йога. Целта е да се научите да се фокусирате върху една точка, в случая - в заниманията между чаршафите. Опитайте, ще се случи.

Освобождаване

Освободете съзнанието си, експериментирайте и опознавайте себе си. Бъдете чувствени и нежни. Постигайки тази вътрешна хармония, сексуалният ви живот ще поеме в съвсем друга посока – по-гореща и по-вълнуваща.

Позите

Прибавете йога елементи към любимите си пози и се пригответе за страстни ласки. Това може да се окаже истинска прелюдия към зашеметяващ, свръх-еротичен секс.

И не на последно място: забавлявайте се! Изпитайте магията от това да бъдете интимни с любимия си човек. Гуруто е във вас! :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май